STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2018/2019 / Levante - Athletic Club (preview)

Levante - Athletic Club (preview)

03.12.18 20:00 Základní část - 14. kolo

Levante

3:0

(1:0)

Athletic Club

Rozhodčí: Santiago Jaime Latre Stadion: Estadio Ciudad de Valencia Diváci: 19,928 (76%)

Preview k zápasu

Ranění baskičtí Lvi z Bilbaa uzavřou čtrtnácté kolo nejvyšší soutěže na stadionu Levante s vědomím, že potřebují zvítězit, aby nenabrali v sestupovém postavení ztrátu.

Villarreal, který ohraničuje záchranu, má na kontě o tři body více, Athletic se mu tak může v případě, že na Ciutat získá všechny body, vyrovnat. Jenže Levante je při chuti, za posledních pět kol padlo v jediném případě a navíc má motivaci posunu až k pohárovým příčkám.

Samu, Pedro López či Doukouré u toho nebudou, což ale sestavu nijak neovlivní. Balenziaga a Rico jsou ztráty Athleticu, v jehož dresu by měl dostat příležitost od úvodního hvizdu útočník Aduriz.

Bilance týmů

5 2 0 3 10:8 40%
5 3 0 2 8:10 60%

Vzájemné zápasy

ID:4194111 10.12.17 17:30 Levante logo týmu 1:2 logo týmu Athletic Club 15.kolo, Základní část
ID:4194299 23.04.18 21:00 Athletic Club logo týmu 1:3 logo týmu Levante 34.kolo, Základní část
ID:10420539 03.12.18 20:00 Levante logo týmu 3:0 logo týmu Athletic Club 14.kolo, Základní část
ID:10420694 03.04.19 19:30 Athletic Club logo týmu 3:2 logo týmu Levante 30.kolo, Základní část
ID:11895926 10.11.19 13:00 Athletic Club logo týmu 2:1 logo týmu Levante 13.kolo, Základní část
ID:11896160 13.05.20 02:00 Levante logo týmu -:- logo týmu Athletic Club 36.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 1484237:19 (+18)28
2.Sevilla 1483326:15 (+11)27
3.Atlético Madrid 1467118:10 (+8)25
4.Deportivo Alavés 1473418:14 (+4)24
5.Real Madrid 1472522:19 (+3)23
6.Girona 1456317:16 (+1)21
 Espanyol 1463517:16 (+1)21
8.Getafe 1455415:11 (+4)20
9.Real Sociedad 1454517:16 (+1)19
10.Real Betis 1454514:17 (-3)19
11.Levante 1353520:21 (-1)18
12.SD Eibar 1453615:19 (-4)18
13.Celta de Vigo 1445525:22 (+3)17
14.Valencia 1438311:11 (0)17
15.Real Valladolid 1445511:14 (-3)17
16.Leganés 1444614:18 (-4)16
17.Villarreal 1435613:16 (-3)14
18.Athletic Club 1318414:20 (-6)11
19.Rayo Vallecano 1424815:28 (-13)10
20.Huesca 1414912:29 (-17)7

Video

Aktuálně

VČERA 18:05
Osasuna se spojila s regionální stavební společností VDR a darují v Pamploně a Madridu 30 tisíc kilogramů potravin rodinám, které se kvůli koronaviru dostaly do problémů.
VČERA 18:00
Mono Burgos dělal dlouhá léta asistenta Diegu Simeonemu, nyní se ale jejich cesty rozejdou. Bývalý brankář se chce vydat na dráhu hlavního kouče a Simeone si tak bude muset najít novou pravou ruku.
VČERA 11:30
Klíčový hráč Atalanty Bergamo Papu Gómez přiznal, že toužil po přestupu do Atlética Madrid, kam ho v roce 2013 lanařil trenér Diego Simeone: "Simeone řekl, že si mě do Atlética vyžádá. Catania chtěla 10 milionů eur a Atlético nabízelo šest. Kvůli čtyřem milionům přestup ztroskotal. Chtělo se mi umřít."
VČERA 11:20
Bývalý obránce Realu Madrid Iván Helguera začíná v 45 letech trenérskou dráhu, první angažmá našel v třetiligovém celku Las Rozas.
25.05.20 21:52
Villarreal dohraje sezónu bez Funese Moriho, argentinský obránce si přivodil vážné zranění stehenního svalu a bude mimo hru až čtyři měsíce.
25.05.20 16:43
Útočník Atlética Madrid João Félix si poranil koleno. Nemělo by jít o vážný problém, Portugalec se podle všeho vrátí do akce do dvou až tří týdnů.
25.05.20 14:52
Stejně jako vloni, tak i letos je Fernando Llorente tipován na návrat do Athleticu. Už pětatřicetiletý útočník Neapole se několikrát nechal slyšet, že by pruhovaný dres Basků rád znovu oblékal.
25.05.20 14:49
Betis už pracuje na složení týmu pro příští sezónu, v Realu Madrid se jeho zástupcům líbí Takefusa Kubo. Japonský záložník letos hostuje v Mallorce a také Andalusané jej chtějí na jeden rok formou zápůjčky.
25.05.20 14:48
Valladolidu se i nadále hromadí nabídky za Mohammeda Salisua. Jeden z objevů sezóny měl nejblíže k Atléticu, nakonec ale jeho výkupní klauzuli 12 milionů eur možná zaplatí Rennes. Právě francouzský celek se posunul na první pozici mezi možnými destinacemi 21letého stopera.
25.05.20 08:10
Barcelona lanaří z Juventusu Miralema Pjaniće a součástí obchodu by se mohl stát i Ousmane Dembélé. Mladého fotbalistu by chtěla Stará dáma zlákat na roční hostování.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Jenom neregistrování uživatelé a roboti, které nezobrazujeme :-)

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 5 Následující
   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:15

Víme také, že Palestinci v minulosti promarnili možnosti dosáhnout urovnání konfliktu.

Rofl, jasně, protože Palestinci zabili Rabbina potom, co Arafat přistoupil na velmi nevýhodný podmínky vyjednaný Sionistům na ruku.

Jdu blejt, fakt už. Vondra, Topolánek, Zeman, Kohout, Svoboda, Petříček, to je teda výkvět. Češi jsou snad jednostrannější než AIPAC. *93*

   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:11

https://echo24.cz/a/SHJfe/podla-zrada-izraele-topolanek-a-byvali-ministri-zahranici-kritizuji-petrickuv-dopis *25*

*25* *25* *25*

ty jo, to je ještě mnohem horší, než jsem vůbec hádal, ještě, že českou politiku už ignoruju v podstatě totálně *5*

   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:09

@Txapeldun na to jsme si zvykli

@tunak jo no..ale je hrozný, jak se naši představitelé kopající za sion i z mírný kritiky můžou podělat *5*

+1
   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:03

@Txapeldun hodně mírná, taktně přejdeme, že půlku západního břehu už Izrael fakticky anektoval - a to včetně zcela vitálních částí, takže dvojstátní řešení je dávno už jen deklarovanej cíl superoptimistů a reálně nemožnej výsledek

zejména na poměry toho, jak jim normálně česká reprezentace líže rectum

@tunak tak je to mírná kritika dejme tomu *5*

@Txapeldun kritiku? tady někdo kritizoval izrael? to myslíš to zdvořilý (a zoufale opožděný) upozornění, že anexe cizího území není košer?

ta odpověď Topolánka/Vondry aspol na kritiku Izraele taky celkem roflazo

i když Jandákovy vystoupení taky mívaj "styl"

Předchozí 1 2 3 5 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 4
2. Txapeldun 3
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace