STABLE 3.24.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2018/2019 / Valencia - Sevilla (preview)

Valencia - Sevilla (preview)

08.12.18 15:15 Základní část - 15. kolo

Valencia

1:1

(0:0)

Sevilla

Rozhodčí: Javier Estrada Fernández Stadion: Estadio de Mestalla Diváci: 40,057 (73%)

Preview k zápasu

Seville se daří, pravidelně vítězí, drží příčky, s nimiž je spojena vstupenka do Ligy mistrů... To vše jsou pocity, které dobře zná i Marcelinova Valencia, jenže ty poznala vloni a letos se na něj zatím marně snaží navázat.

Vůbec nejhorší útok v soutěži, to je nelichotivá vizitka Netopýrů, kteří stále nemohou najet na správnou kolej. Poslední týdny přece jen ukázaly mírný progres, byť na výhry nad Rayem a Getafe nedokázala Valencia navázat v utkání proti Realu Madrid. Sevilla přišla remízou na půdě Alavésu o první místo tabulky, které znovu patří Barceloně.

Pokud jde o sestavy, pak v té domácí nebudou Gameiro a Murillo, hosté nechali v Andalusii Jesúse Navase, Gonalonse či Aleixe Vidala. Sevilla v minulé sezóně nenašla na Valencii recept a prohrála 0-4 a 0-2. Jak tomu bude tentokrát?

Bilance týmů

6 3 2 1 9:3 61%
6 1 2 3 3:9 28%

Vzájemné zápasy

ID:404044 26.11.16 20:45 Sevilla logo týmu 2:1 logo týmu Valencia 13.kolo, Základní část
ID:406067 16.04.17 16:15 Valencia logo týmu 0:0 logo týmu Sevilla 32.kolo, Základní část
ID:4194052 21.10.17 17:30 Valencia logo týmu 4:0 logo týmu Sevilla 9.kolo, Základní část
ID:4194239 10.03.18 15:15 Sevilla logo týmu 0:2 logo týmu Valencia 28.kolo, Základní část
ID:10420553 08.12.18 15:15 Valencia logo týmu 1:1 logo týmu Sevilla 15.kolo, Základní část
ID:10420688 31.03.19 16:15 Sevilla logo týmu 0:1 logo týmu Valencia 29.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 1484237:19 (+18)28
2.Atlético Madrid 1577121:10 (+11)28
3.Sevilla 1483326:15 (+11)27
4.Deportivo Alavés 1573518:17 (+1)24
5.Real Madrid 1472522:19 (+3)23
6.Getafe 1556416:12 (+4)21
7.Levante 1463523:21 (+2)21
8.Espanyol 1463517:16 (+1)21
 Girona 1456317:16 (+1)21
10.Real Sociedad 1454517:16 (+1)19
11.Real Betis 1454514:17 (-3)19
12.Eibar 1453615:19 (-4)18
13.Celta de Vigo 1445525:22 (+3)17
14.Valencia 1438311:11 (0)17
15.Real Valladolid 1445511:14 (-3)17
16.Leganés 1545615:19 (-4)17
17.Villarreal 1435613:16 (-3)14
18.Athletic Club 1418514:23 (-9)11
19.Rayo Vallecano 1424815:28 (-13)10
20.Huesca 1414912:29 (-17)7

Video

Aktuálně

VČERA 18:49
Sevillu čeká přátelský zápas v Tanzánii proti celku Simba SC. Do exotické destinace neodletěl Gabriel Mercado, přestože byl mezi nominovanými. Samotný fotbalista se rozhodl raději odcestovat do rodné Argentiny, aby si odpočinul, za což ho může čekat trest, neboť Sevilla bude jeho prohřešek řešit.
VČERA 18:46
Luis Advíncula nezůstane členem Raya. Madridský klub si nemůže dovolit změnit hostování rychlonohého obránce z Tigres v trvalý přestup. "Jeho pokračování v Rayu je nemožné, vyloučené. Museli bychom zaplatit částku, kterou jsme si nemohli dovolit ani v Primeře, natož v Segundě," uvedl trenér Raya Paco Jémez.
VČERA 18:37
Atlético čeká rekonstrukce téměř celé obrany, jednou z vytipovaných posil je i 24letý stoper Athleticu Yeray Álvarez. Baskický celek je však těžký soupeř při vyjednáváních.
VČERA 18:34
Sevilla nevyužije opci na André Silvu, portugalský útočník se vrátí do AC Milán, odkud v Andalusii hostoval. Sám fotbalista to dnes potvrdil a se Sevillou se rozloučil.
VČERA 11:53
Kevin-Prince Boateng má problémy s kolenem a není pravděpodobné, že by útočník Barcelona stihl finále Copy proti Valencii.
VČERA 11:52
Zinédine Zidane se vrátil do Realu Madrid, avšak zatím nepříliš úspěšněí. Z 11 ligových zápasů vydoloval jen 17 bodů, což by stačilo na osmou pozici, nikoliv na postup do pohárové Evropy. Zatímco Zidane měl lepší číslo než Julen Lopetegui, Santiagu Solarimu se dařilo na lavičce Realu Madrid lépe než Francouzovi.
VČERA 11:49
Bývalý trenér PSG Unai Emery prozradil, že mladý útočník Kylian Mbappé chtěl přestoupit do Realu Madrid: "Mluvil jsem s jeho otcem, aby se rozhodl zůstat v PSG. Chtěl do Realu Madrid a možností byla i Barcelona, ale podařilo se nám ho přesvědčit, aby neodcházel."
VČERA 11:00
Marc Cucurella zaujal v dresu Eibaru natolik, že ho Barcelona s největší pravděpodobností koupí za 4 miliony eur zpět do svých řad. Podle všeho ne nadlouho, neboť by jej mohla obratem zpeněžit. Zájem už oznámily Betis a Sevilla.
VČERA 10:57
Eusebio di Francesco je reálnou variantou na pozici trenéra Sevilly. Obě strany prý jednají, a pokud dojde k dohodě, bude pro někdejšího lodivoda AS Řím na Pizjuánu připravena smlouva na dva roky.
VČERA 10:55
AC Milán, Inter Milán a nově Borussia Dortmund. To jsou týmy, které jsou připraveny dát více minut na hřišti Malcomovi, jenž v prvním roce v Barceloně nepřesvědčil a mohl by změnit dres.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
19.05.19 38k Eibar 2:2 Barcelona 0
19.05.19 38k Real Madrid 0:2 Real Betis 0
18.05.19 38k Deportivo Alavés 2:1 Girona 0
18.05.19 38k Celta de Vigo 2:2 Rayo Vallecano 0
18.05.19 38k Huesca 2:1 Leganés 0
18.05.19 38k Espanyol 2:0 Real Sociedad 0
18.05.19 38k Getafe 2:2 Villarreal 0
18.05.19 38k Sevilla 2:0 Athletic Club 0
18.05.19 38k Real Valladolid 0:2 Valencia 0
18.05.19 38k Levante 2:2 Atlético Madrid 0

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Jenom neregistrování uživatelé a roboti, které nezobrazujeme :-)

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 30 Následující

@Helix Ne, protože půjde pryč aspoň jeden z nich, teď už je to jasný

@Makak to se budou zas hadat o penalty?

   avatar uživatele tunak 105 včera 23:15

@Makak nj, člověk si hned říkal, že se míra zodpovědnosti nejlíp měří počtem nul na pásce *4*

Tak Mbappé zůstane v PSG, když dostane podmínky jako Neymar *4* Snad se z něj stane nový Bale v Realu *2*

Ne, Darina se chtěla předvést

   avatar uživatele ace 66 včera 22:37

lol ti rusaci neumi ani anglicky nebo co

   avatar uživatele ace 66 včera 22:36

lamy at tahnou i s tema 150 zoldakama z NHL , mistri sveta omeleta

   avatar uživatele ace 66 včera 22:35

no v duelu 'SWE FIN to samozrejme prejeme Finsku

   avatar uživatele tunak 105 včera 22:30

stejně v tom čtvrtfinále klasicky zalamíme, nebo pak od někoho dostaneme kotel a budete votrávený

   avatar uživatele ace 66 včera 22:30

Vasilevski dostane za cele turnaj 3 fiky a v zapase kdy dostane 4 mu daji muze zapasu *5* soveti valec

Předchozí 1 2 3 30 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace