STABLE 3.23.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2018/2019 / Villarreal - Getafe (preview)

Villarreal - Getafe (preview)

12.01.19 20:45 Základní část - 19. kolo

Villarreal

1:2

(0:0)

Getafe

Rozhodčí: Javier Estrada Fernández Stadion: Estadio de la Cerámica Diváci: 13,671 (56%)

Preview k zápasu

Villarreal stojí před hrozbou, že pokud neporazí Getafe, zažije nejhorší polovinu soutěže od svého postupu do Primera División. Není proto divu, že je Žlutá ponorka ponořena do sestupového pásma.

Žádné vítězství za pět posledních kol, to není vizitka, která se od tak kvalitního mužstva očekává. Změnou k lepšímu prozatím nepřineslo ani angažování Luise Garcíi na pozici trenéra. Getafe před týdnem nestačilo na Barcelonu, neztrácí však kontakt s nejlepší šestkou, která se přesune do pohárové Evropy.

Do sestavy Villarrealu je připraven zařadit se Vicente Iborra, nejnovější posila, která by mohla nastoupit do první minuty. Bruno a Morlanes utkání zmeškají. Bergara a Amath jsou vynucené absence Getafe, k nimž je potřeba připočítat vykartovaného Damiána a Gakua, jenž si plní reprezentační povinnosti.

Bilance týmů

3 1 0 2 2:6 33%
3 2 0 1 6:2 67%

Vzájemné zápasy

ID:4194024 24.09.17 16:15 Getafe logo týmu 4:0 logo týmu Villarreal 6.kolo, Základní část
ID:4194213 25.02.18 12:00 Villarreal logo týmu 1:0 logo týmu Getafe 25.kolo, Základní část
ID:10367949 25.05.19 03:00 Getafe logo týmu -:- logo týmu Villarreal 38.kolo, Základní část
ID:10420592 12.01.19 20:45 Villarreal logo týmu 1:2 logo týmu Getafe 19.kolo, Základní část
ID:10420777 18.05.19 03:00 Getafe logo týmu -:- logo týmu Villarreal 38.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 18124250:20 (+30)40
2.Atlético Madrid 1898126:13 (+13)35
3.Sevilla 1896331:18 (+13)33
4.Deportivo Alavés 1995522:19 (+3)32
5.Real Madrid 1893626:23 (+3)30
6.Real Betis 1875621:21 (0)26
7.Getafe 1867519:15 (+4)25
8.Girona 1959521:23 (-2)24
9.Espanyol 1873819:24 (-5)24
10.Valencia 19411417:17 (0)23
11.Levante 1865730:34 (-4)23
12.Real Sociedad 1864820:20 (0)22
13.Real Valladolid 1957717:21 (-4)22
 Leganés 1957717:21 (-4)22
15.Eibar 1857621:25 (-4)22
16.Celta de Vigo 1956831:32 (-1)21
17.Athletic Club 18310518:25 (-7)19
18.Rayo Vallecano 19541022:34 (-12)19
19.Villarreal 1838719:23 (-4)17
20.Huesca 19251217:36 (-19)11

Video

Aktuálně

DNES 15:26
Luis Enrique nepovede Španělsko v dnešním kvalifikačním duelu na Maltě, a to z osobních důvodů, které nebyly upřesněny. Utkání odkoučuje jeho asistent Robert Moreno.
DNES 11:30
Vedení Leganésu má zájem udržet trenéra Mauricia Pellegrina a je připraveno začít jednat o prodloužení smlouvy. Argentinec však chce počkat až do chvíle, kdy bude mít mužstvo jistotu záchrany.
DNES 11:27
Markel Bergara by se v nejbližších týdnech mohl po dlouhé době vrátit do sestavy Getafe. Zkušený záložník se zbavil zdravotních potíží a začíná s plným tréninkem.
DNES 11:25
Pablo Machín byl nedávno odvolán z funkce trenéra Sevilly, což ho zaskočilo, neboť věřil, že ještě dostane šanci: "Odvolání mě překvapilo. Prohráli jsme smolně se Slavií a druhý den jsem byl odvolán. Jako trenér to musíte přijmout, ale věřil jsem, že ještě dostanu šanci obrátit věci správným směrem."
VČERA 13:06
Real Madrid podle France Football začal s aktivní snahou získat Kyliana Mbappého z PSG. Operace Mbappé, jak ji slavný magazín nazval, bude dlouhá, náročná a v případě úspěchu, který nelze zaručit, velmi drahá. První nabídka Bílého baletu za hvězdného útočníka má mít hodnotu 280 milionů eur.
VČERA 12:47
Barcelona byla ochotná naslouchat nabídkám za Ivana Rakitiće, trenér Ernesto Valverde ale trvá na tom, aby chorvatský záložník zůstal. Podle všeho se tak 31letý Rakitić místo odchodu dočká nové smlouvy.
VČERA 12:43
André Silva v Seville skvěle začal a v úvodu sezóny patřil mezi nejlepší střelce La Ligy, zástupci Sevilly proto prohlásili, že využijí možnosti změnit jeho hostování z AC Milán v trvalý přestup. Poté však šla výkonnost portugalského útočníka rychle dolů a nyní na Pizjuánu velmi váhají, jestli skutečně André Silvu za 36 milionů eur koupí.
VČERA 12:39
Cristiano Piccini předčasně opustil soustředění reprezentaci Itálie a vrátil se do Valencie. Důvodem je neupřesněné lehké zranění, které mu ale podle všeho nezabrání ve startu v důležitém mači proti Seville.
VČERA 12:37
Sadio Mané z Liverpoolu je podle deníku Marca jednou z hlavních posil, které požaduje Zinédine Zidane pro "nový" Real Madrid. Anglický klub ale svoji oporu neprodá lacino, jak ukázal už v případě přestupu Coutinha do Barcelony, který Katalánce přišel na 150 milionů eur.
24.03.19 10:55
Djené Dakonam má i letos v dresu Getafe skvělou formu, čehož si všimly anglické kluby. Arsenal, Leicester a Everton se o mladého beka zajímají natolik, že by mohly aktivovat jeho výkupní klauzuli v hodnotě 35 milionů eur.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
17.03.19 28k Real Betis 1:4 Barcelona 0
17.03.19 28k Valencia 0:0 Getafe 0
17.03.19 28k Villarreal 3:1 Rayo Vallecano 0
17.03.19 28k Espanyol 0:1 Sevilla 0
17.03.19 28k Eibar 1:2 Real Valladolid 0
16.03.19 28k Leganés 0:2 Girona 0
16.03.19 28k Athletic Club 2:0 Atlético Madrid 0
16.03.19 28k Real Madrid 2:0 Celta de Vigo 0
16.03.19 28k Huesca 1:3 Deportivo Alavés 0
15.03.19 28k Real Sociedad 1:1 Levante 0
Primera División
29.03.19 29k Girona -:- Athletic Club 0
30.03.19 29k Getafe -:- Leganés 0
30.03.19 29k Barcelona -:- Espanyol 0
30.03.19 29k Celta de Vigo -:- Villarreal 0
30.03.19 29k Deportivo Alavés -:- Atlético Madrid 0
31.03.19 29k Levante -:- Eibar 0
31.03.19 29k Rayo Vallecano -:- Real Betis 0
31.03.19 29k Sevilla -:- Valencia 0
31.03.19 29k Real Valladolid -:- Real Sociedad 0
31.03.19 29k Real Madrid -:- Huesca 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 4 uživatelé

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 31 Následující
   avatar uživatele tunak 99 dnes 21:50

@Carlitos až uvidím dobrej výkon, ok, dneska jsou zatím zoufalý

   avatar uživatele tunak 99 dnes 21:49

to jako potřebujeme stavět historii na přátelácích? *4*

@Carlitos prostě mi přijde ubohý je kritizovat i po dobrým výkonu proti papírovè silnèjsímu soupeři, protože pak se evidentnè nezavdèčí pseudům nikdy *3*

@tunak na to se historie neptá, navíc pokud někfo dostane bůra od Anglie, tak by ho mèli vypráskat i znuděný Brazilci

   avatar uživatele tunak 99 dnes 21:47

@Carlitos tak jasně, ale to by se brazílie nejdřív musela k zápasu dostavit *4*

   avatar uživatele ace 19 dnes 21:45

@tunak *5* idealni souper

@tunak Tak dobrý výsledek s Brazílií se vždycky počítá, zas netřeba být jak blázen a kritizovat je za prohru i výhru*5*

   avatar uživatele ace 19 dnes 21:45

ze je to dementni pratelak a zaplatilo se jim aby se sem vubec hvezdicky obtezovaly uz resit nebudem

   avatar uživatele tunak 99 dnes 21:45

@ace pomalu aby domlouvali tu argentinu jako útěchu po odvetě s anglií, co? *4*

   avatar uživatele tunak 99 dnes 21:44

minulej tejden se jim podařila nejhorší prohra od roku 1954, takže proč nebejt v euforii

Předchozí 1 2 3 31 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 99
2. aimar21 30
3. BarcaGang 22
4. ace 19
5. Makak 12
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace