STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Deportivo Alavés - Real Valladolid (preview)

Deportivo Alavés - Real Valladolid (preview)

09.11.19 12:00 Základní část - 13. kolo

Deportivo Alavés

3:0

(2:0)

Real Valladolid

Rozhodčí: Mario Melero López Stadion: Estadio de Mendizorroza Diváci: 16,148 (81%)

Preview k zápasu

Stadion Mendizorroza bude v sobotu tím, kde se otevřou brány jako první. Alavés od třinácti hodin přivítá Valladolidu.

Alavés bude spoléhat na domácí prostředí, kde nasbíral většinu z dvanácti bodů, díky kterým se drží mimo sestupové pásmo. Sílu baskického klubu před vlastním publikem poznalo naposledy i Atlétice, které zde jen remizovalo. Valladolid však jde do boje posílen vysokým vítězstvím 3-0 nad Mallorcou.

V záložní řadě domácích bude chybět její obvyklý člen Wakaso Mubarak, nenastoupí ani Rodrigo Ely. Valladodli oznámil jedinou vynucenou ztrátu, kterou je Joaquín Fernández, kterého čeká měsíční odpočinek kvůli svalovým potížím.

Bilance týmů

3 2 1 0 6:2 78%
3 0 1 2 2:6 11%

Vzájemné zápasy

ID:10367611 16.09.18 18:30 Real Valladolid logo týmu 0:1 logo týmu Deportivo Alavés 4.kolo, Základní část
ID:10420724 19.04.19 21:00 Deportivo Alavés logo týmu 2:2 logo týmu Real Valladolid 33.kolo, Základní část
ID:11895925 09.11.19 12:00 Deportivo Alavés logo týmu 3:0 logo týmu Real Valladolid 13.kolo, Základní část
ID:11896144 03.05.20 02:00 Real Valladolid logo týmu -:- logo týmu Deportivo Alavés 34.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Real Sociedad 1372421:14 (+7)23
2.Barcelona 1171329:14 (+15)22
3.Real Madrid 1164121:9 (+12)22
4.Atlético Madrid 1256112:7 (+5)21
5.Sevilla 1263315:13 (+2)21
6.Granada 1262419:15 (+4)20
7.Getafe 1254318:15 (+3)19
8.Villarreal 1253425:16 (+9)18
9.Osasuna 1246216:13 (+3)18
10.Athletic Club 1245311:7 (+4)17
11.Levante 1252515:14 (+1)17
12.Real Valladolid 1245314:14 (0)17
13.Valencia 1245317:18 (-1)17
14.SD Eibar 1243514:17 (-3)15
15.Real Betis 1234514:21 (-7)13
16.Deportivo Alavés 1233611:18 (-7)12
17.Mallorca 123279:18 (-9)11
18.Celta de Vigo 122376:15 (-9)9
19.Espanyol 122286:20 (-14)8
20.Leganés 131397:22 (-15)6

Video

Aktuálně

DNES 07:38
Real Madrid postoupil v jednáních o nové smlouvě se záložníkem Casemirem, brzy by měla být potvrzena dohoda do roku 2023.
DNES 07:36
Mariano Díaz se po zranění nohy znovu zapojil do tréninku Realu Madrid a bude připraven na červnový restart sezóny.
VČERA 18:05
Osasuna se spojila s regionální stavební společností VDR a darují v Pamploně a Madridu 30 tisíc kilogramů potravin rodinám, které se kvůli koronaviru dostaly do problémů.
VČERA 18:00
Mono Burgos dělal dlouhá léta asistenta Diegu Simeonemu, nyní se ale jejich cesty rozejdou. Bývalý brankář se chce vydat na dráhu hlavního kouče a Simeone si tak bude muset najít novou pravou ruku.
VČERA 11:30
Klíčový hráč Atalanty Bergamo Papu Gómez přiznal, že toužil po přestupu do Atlética Madrid, kam ho v roce 2013 lanařil trenér Diego Simeone: "Simeone řekl, že si mě do Atlética vyžádá. Catania chtěla 10 milionů eur a Atlético nabízelo šest. Kvůli čtyřem milionům přestup ztroskotal. Chtělo se mi umřít."
VČERA 11:20
Bývalý obránce Realu Madrid Iván Helguera začíná v 45 letech trenérskou dráhu, první angažmá našel v třetiligovém celku Las Rozas.
25.05.20 21:52
Villarreal dohraje sezónu bez Funese Moriho, argentinský obránce si přivodil vážné zranění stehenního svalu a bude mimo hru až čtyři měsíce.
25.05.20 16:43
Útočník Atlética Madrid João Félix si poranil koleno. Nemělo by jít o vážný problém, Portugalec se podle všeho vrátí do akce do dvou až tří týdnů.
25.05.20 14:52
Stejně jako vloni, tak i letos je Fernando Llorente tipován na návrat do Athleticu. Už pětatřicetiletý útočník Neapole se několikrát nechal slyšet, že by pruhovaný dres Basků rád znovu oblékal.
25.05.20 14:49
Betis už pracuje na složení týmu pro příští sezónu, v Realu Madrid se jeho zástupcům líbí Takefusa Kubo. Japonský záložník letos hostuje v Mallorce a také Andalusané jej chtějí na jeden rok formou zápůjčky.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 2 uživatelé

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 6 Následující
   avatar uživatele tunak 5 dnes 00:15

Víme také, že Palestinci v minulosti promarnili možnosti dosáhnout urovnání konfliktu.

Rofl, jasně, protože Palestinci zabili Rabbina potom, co Arafat přistoupil na velmi nevýhodný podmínky vyjednaný Sionistům na ruku.

Jdu blejt, fakt už. Vondra, Topolánek, Zeman, Kohout, Svoboda, Petříček, to je teda výkvět. Češi jsou snad jednostrannější než AIPAC. *93*

   avatar uživatele tunak 5 dnes 00:11

https://echo24.cz/a/SHJfe/podla-zrada-izraele-topolanek-a-byvali-ministri-zahranici-kritizuji-petrickuv-dopis *25*

*25* *25* *25*

ty jo, to je ještě mnohem horší, než jsem vůbec hádal, ještě, že českou politiku už ignoruju v podstatě totálně *5*

   avatar uživatele tunak 5 dnes 00:09

@Txapeldun na to jsme si zvykli

@tunak jo no..ale je hrozný, jak se naši představitelé kopající za sion i z mírný kritiky můžou podělat *5*

+1
   avatar uživatele tunak 5 dnes 00:03

@Txapeldun hodně mírná, taktně přejdeme, že půlku západního břehu už Izrael fakticky anektoval - a to včetně zcela vitálních částí, takže dvojstátní řešení je dávno už jen deklarovanej cíl superoptimistů a reálně nemožnej výsledek

+1

zejména na poměry toho, jak jim normálně česká reprezentace líže rectum

@tunak tak je to mírná kritika dejme tomu *5*

@Txapeldun kritiku? tady někdo kritizoval izrael? to myslíš to zdvořilý (a zoufale opožděný) upozornění, že anexe cizího území není košer?

ta odpověď Topolánka/Vondry aspol na kritiku Izraele taky celkem roflazo

Předchozí 1 2 3 6 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 5
2. Txapeldun 3
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace