STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Getafe - Valencia (preview)

Getafe - Valencia (preview)

08.02.20 15:00 Základní část - 23. kolo

Getafe

3:0

(0:0)

Valencia

Rozhodčí: Ricardo De Burgos Bengoetxea Stadion: Coliseum Alfonso Pérez Diváci: 13,070 (0%)

Preview k zápasu

Přestože se to mnohým fanouškům útočného fotbalu nelíbí, je Getafe právoplatným adeptem na poháry, možná i na miliony z Ligy mistrů, což dodává střetnutí proti Valencii na důležitosti.

Coliseum se oblékne do gala, aby sledovalo, jestli si Azulones vyšlápnou na jednoho z přímých konkurentů, který má na kontě jen o dva body méně. Getafe patří senzační třetí pozice.

Domácí jsou až na výjimku Antunese v plné síle, Valencia má již tradičně plno absencí. Za karetní hříchy pykají Wass a Coquelin, zdravotní potíže vyřadily Cillessena, Picciniho, Gameira, Cherysheva a Manu Valleja. Nejistá je účast Rodriga.

Bilance týmů

6 3 2 1 9:5 61%
6 1 2 3 5:9 28%

Vzájemné zápasy

ID:4194104 03.12.17 15:15 Getafe logo týmu 1:0 logo týmu Valencia 14.kolo, Základní část
ID:4194295 18.04.18 19:30 Valencia logo týmu 1:2 logo týmu Getafe 33.kolo, Základní část
ID:10420517 10.11.18 15:15 Getafe logo týmu 0:1 logo týmu Valencia 12.kolo, Základní část
ID:10420680 17.03.19 17:30 Valencia logo týmu 0:0 logo týmu Getafe 28.kolo, Základní část
ID:11895863 25.09.19 20:00 Valencia logo týmu 3:3 logo týmu Getafe 6.kolo, Základní část
ID:11896030 08.02.20 15:00 Getafe logo týmu 3:0 logo týmu Valencia 23.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Real Madrid 22147140:13 (+27)49
2.Barcelona 22144452:26 (+26)46
3.Getafe 22116532:20 (+12)39
4.Sevilla 22116528:21 (+7)39
5.Valencia 22107533:29 (+4)37
6.Atlético Madrid 2299422:15 (+7)36
7.Villarreal 22104839:30 (+9)34
8.Real Sociedad 22104837:30 (+7)34
9.Athletic Club 22710522:17 (+5)31
10.Granada 22931027:29 (-2)30
11.Levante 23921229:34 (-5)29
12.Osasuna 22610629:28 (+1)28
13.Real Betis 2277830:34 (-4)28
14.Deportivo Alavés 23761025:33 (-8)27
15.Real Valladolid 22510718:24 (-6)25
16.SD Eibar 23661122:32 (-10)24
17.Mallorca 22531422:38 (-16)18
18.Leganés 23461318:36 (-18)18
19.Celta de Vigo 22381117:31 (-14)17
20.Espanyol 22361318:40 (-22)15

Video

Aktuálně

DNES 07:38
Real Madrid postoupil v jednáních o nové smlouvě se záložníkem Casemirem, brzy by měla být potvrzena dohoda do roku 2023.
DNES 07:36
Mariano Díaz se po zranění nohy znovu zapojil do tréninku Realu Madrid a bude připraven na červnový restart sezóny.
VČERA 18:05
Osasuna se spojila s regionální stavební společností VDR a darují v Pamploně a Madridu 30 tisíc kilogramů potravin rodinám, které se kvůli koronaviru dostaly do problémů.
VČERA 18:00
Mono Burgos dělal dlouhá léta asistenta Diegu Simeonemu, nyní se ale jejich cesty rozejdou. Bývalý brankář se chce vydat na dráhu hlavního kouče a Simeone si tak bude muset najít novou pravou ruku.
VČERA 11:30
Klíčový hráč Atalanty Bergamo Papu Gómez přiznal, že toužil po přestupu do Atlética Madrid, kam ho v roce 2013 lanařil trenér Diego Simeone: "Simeone řekl, že si mě do Atlética vyžádá. Catania chtěla 10 milionů eur a Atlético nabízelo šest. Kvůli čtyřem milionům přestup ztroskotal. Chtělo se mi umřít."
VČERA 11:20
Bývalý obránce Realu Madrid Iván Helguera začíná v 45 letech trenérskou dráhu, první angažmá našel v třetiligovém celku Las Rozas.
25.05.20 21:52
Villarreal dohraje sezónu bez Funese Moriho, argentinský obránce si přivodil vážné zranění stehenního svalu a bude mimo hru až čtyři měsíce.
25.05.20 16:43
Útočník Atlética Madrid João Félix si poranil koleno. Nemělo by jít o vážný problém, Portugalec se podle všeho vrátí do akce do dvou až tří týdnů.
25.05.20 14:52
Stejně jako vloni, tak i letos je Fernando Llorente tipován na návrat do Athleticu. Už pětatřicetiletý útočník Neapole se několikrát nechal slyšet, že by pruhovaný dres Basků rád znovu oblékal.
25.05.20 14:49
Betis už pracuje na složení týmu pro příští sezónu, v Realu Madrid se jeho zástupcům líbí Takefusa Kubo. Japonský záložník letos hostuje v Mallorce a také Andalusané jej chtějí na jeden rok formou zápůjčky.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 2 uživatelé

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 7 Následující

@BarcaGang vidlaci jo no *5* ale porad je na vyber

   avatar uživatele ace 2 dnes 13:48

@aimar21 *5* *5* jj ty hlavně, uvažování iq pod 80 off

@aimar21 To už zerem teď ne?

dokud budou mít volební právo vidláci tak ano

@Jordi Alba andrej si to pohlida... za par let tu budem vsichni zrat ty s*acky z agrofertu...

@Jordi Alba ten po karieře jistojistě prohlasí že je transexual

   avatar uživatele tunak 10 dnes 12:25

@Jordi Alba neměla by, odporuje trochu našemu členství v EU... nebo spíš hodně

@aimar21 ale taková blbost snad ani projít nemůže

@donostia Griezmann je docela unikát, on vystřídal nespočet účesů, ale ve většině vypadá hrozně *4*

Předchozí 1 2 3 7 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 10
2. aimar21 4
3. BarcaGang 3
4. Txapeldun 3
5. Jordi Alba 3
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace