STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Leganés - Deportivo Alavés (preview)

Leganés - Deportivo Alavés (preview)

29.02.20 17:30 Základní část - 26. kolo

Leganés

1:1

(0:0)

Deportivo Alavés

Rozhodčí: Juan Martínez Munuera Stadion: Estadio Municipal de Butarque Diváci: 10,043 (88%)

Preview k zápasu

Možná poslední šanci, jak nastoupit do vlaku s cílovou stanicí záchrana v nejvyšší soutěži, má Leganés, který doma hostí Alavés.

Na lavičce hostů bude Asier Garitano, muž, jenž je na Butarque považován za legendu, neboť během tří let vytáhl Okurky ze Segundy B až do Primery. Dnes mu ale bude patřit role soka.

Neočekává se, že by se základní sestavy proměnily oproti těm, které dostávají důvěru obvykle.

Bilance týmů

8 2 6 0 10:8 50%
8 0 6 2 8:10 25%

Vzájemné zápasy

ID:235128 20.05.17 19:00 Leganés logo týmu 1:1 logo týmu Deportivo Alavés 38.kolo, Základní část
ID:404806 21.01.17 18:30 Deportivo Alavés logo týmu 2:2 logo týmu Leganés 19.kolo, Základní část
ID:4193977 18.08.17 19:15 Leganés logo týmu 1:0 logo týmu Deportivo Alavés 1.kolo, Základní část
ID:4194166 21.01.18 11:00 Deportivo Alavés logo týmu 2:2 logo týmu Leganés 20.kolo, Základní část
ID:10420530 23.11.18 20:00 Leganés logo týmu 1:0 logo týmu Deportivo Alavés 13.kolo, Základní část
ID:10420704 07.04.19 12:00 Deportivo Alavés logo týmu 1:1 logo týmu Leganés 31.kolo, Základní část
ID:11895965 13.12.19 20:00 Deportivo Alavés logo týmu 1:1 logo týmu Leganés 17.kolo, Základní část
ID:11896059 29.02.20 17:30 Leganés logo týmu 1:1 logo týmu Deportivo Alavés 26.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 25174462:29 (+33)55
2.Real Madrid 25158246:17 (+29)53
3.Real Sociedad 25134843:31 (+12)43
4.Atlético Madrid 251110428:18 (+10)43
5.Sevilla 25127634:25 (+9)43
6.Getafe 25126736:25 (+11)42
7.Valencia 26118737:38 (-1)41
8.Villarreal 25115943:35 (+8)38
9.Granada 251131132:31 (+1)36
10.Levante 261021431:39 (-8)32
11.Athletic Club 25710824:22 (+2)31
12.Osasuna 25710831:35 (-4)31
13.Real Betis 26791036:42 (-6)30
14.Deportivo Alavés 25861127:35 (-8)30
15.Real Valladolid 26611922:29 (-7)29
16.SD Eibar 25761225:37 (-12)27
17.Celta de Vigo 25591122:34 (-12)24
18.Mallorca 25641526:42 (-16)22
19.Leganés 25471418:37 (-19)19
20.Espanyol 25471422:44 (-22)19

Video

Aktuálně

VČERA 20:11
Vedení Realu Madrid stále nemá v plánu snižovat platy, neboť je klub dobře ekonomicky zajištěn. Podle posledních zpráv by tak učinilo pouze případě plošného nařízení ze strany svazu, ligy nebo vlády.
VČERA 11:47
Karim Benzema je kritizován za srovnání s dalším francouzským útočníkem Olivierem Giroudem, kterého označil za "motokáru", zatímco sám sebe za "formuli 1". Devítka Realu Madrid ale svých slov nelituje: "Všichni píší jen o srovnání formule 1 a motokáry, ale tak to vnímám a je to pravda. Nikdo už nezmíní, že jsem vyzdvihl Giroudův přínos reprezentaci. Podívejte se, kdyby se mě zeptali na R9 (bývalého brazilského útočníka Ronalda), tak řeknu, že on je formule 1 a já motokára. To je jasné."
VČERA 09:52
Teprve 17letý záložník Rennes Eduardo Camavinga má v Evropě několik zájemců, mládežnický reprezentant Francie je údajně nejvíce nekloněn přestupu do Realu Madrid, který v něm vidí "nového Casemira".
VČERA 09:49
Kluby La Ligy už berou do úvahy i možnost, že se letošní sezóna, která byla přerušena kvůli pandemii koronaviru, nestihne dohrát. Aby mohla být dokončena, musela by znovu začít nejpozději 27. června.
30.03.20 20:51
Diego Godín by po jediném roce mohl opustit Inter Milán, v okruhu zájemců o bývalého stopera Atlética, jenž nedávno oslavil 34. narozeniny, je podle tisku i Valencia.
30.03.20 20:33
Iago Herrerín se nechal slyšet, že není spokojený s vytížením v Athleticu, proto by mohl po sezóně klub opustit. Athletic však 32letého brankáře uvolní jen v případě, že najde kvalitní náhradu.
30.03.20 10:50
Junior Firpo je dalším hráčem, jehož budoucnost v Barceloně je nejistá, byť působí na Camp Nou teprve prvním rokem. Klub by mohl v létě levého beka zpeněžit nebo využít jako protihodnotu při snaze o získání útočníka Lautara Martíneze z milánského Interu.
30.03.20 10:48
Manchester United si vyhlédl Saúla Ñígueze z Atlética. Podle britského tisku jde o natolik vážný zájem, že by Rudí ďáblové mohli složit hráčovu výkupní klauzuli 150 milionů eur.
29.03.20 16:12
Ve věku 72 let zemřel José Luis Capón. Univerzální obránce působil mezi roky 1970 až 1980 v Atléticu, v jehož dresu nasbíral 268 startů.
29.03.20 12:56
Real Madrid je podle španělského tisku v natolik dobré finanční kondici, že i přes ušlé zisky kvůli koronaviru nebude hráčům a dalším zaměstnancům snižovat platy, jako tomu je v jiných klubech La Ligy.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Primera División
05.04.20 30k Valencia -:- Osasuna 0
05.04.20 30k Sevilla -:- Barcelona 0
05.04.20 30k Real Sociedad -:- Real Madrid 0
05.04.20 30k Mallorca -:- Leganés 0
05.04.20 30k Granada -:- Villarreal 0
05.04.20 30k Getafe -:- SD Eibar 0
05.04.20 30k Espanyol -:- Levante 0
05.04.20 30k Celta de Vigo -:- Deportivo Alavés 0
05.04.20 30k Atlético Madrid -:- Real Valladolid 0
05.04.20 30k Athletic Club -:- Real Betis 0

Kdo je na webu

Jenom neregistrování uživatelé a roboti, které nezobrazujeme :-)

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 24 Následující

viz. to co jsem tady postoval před pár dnama *5* *5* https://www.facebook.com/ondrej.jokl/posts/3285692374774076

A ne Makaku, nebudeme hrát AZ kvíz

No nic, dokoukame trpaslíka, dáme tam válku skladů, při tom zkoukneme počty nakažených a jdem spát ne

Stylovej, žádnej mainstream *4*

@tunak aha, jsem nevěděl. Jinak já ho znám dobře, každý rok jsem měl od něj volnasky na atrakce *57*

   avatar uživatele tunak 5 dnes 00:28

@Pablito prvně ho sem psal helix

ja vim, na to narazim *6*

   avatar uživatele tunak 5 dnes 00:28

@aimar21 trapný (ty i pokáč), postni radši vymlácený entry

+1
Předchozí 1 2 3 24 Následující

Top plkálisti dnes

1. Pablito 9
2. tunak 5
3. aimar21 4
4. Txapeldun 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace