STABLE 3.24.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Levante - Osasuna (preview)

Levante - Osasuna (preview)

29.09.19 18:30 Základní část - 7. kolo

Levante

1:1

(1:0)

Osasuna

Rozhodčí: César Soto Grado Stadion: Estadio Ciudad de Valencia Diváci: 19,362 (76%)

Preview k zápasu

Levante má dvě tváře. Tu v zápasech venku, kde z posledních šestnácti utkání vyhrálo jen dvě, a tu na Ciutat, kde je naopak půl roku neporaženo.

V sedmém ligovém kole si na svůj domovský stánek pozvalo Osasunu, souseda v tabulce, kde mají oba celky shodný počet sedmi bodů. Také Osasuna je typicky domácím mužstvem, avšak i venku umí pozlobit.

U Levante je stále aktuální neúčast Bardhiho a Piera, také Osasuna má na listině zraněných stále stejná jména - Unaie Garcíu, Kike Barju a I. Péreze.

Bilance týmů

1 0 1 0 1:1 33%
1 0 1 0 1:1 33%

Vzájemné zápasy

ID:11895872 29.09.19 18:30 Levante logo týmu 1:1 logo týmu Osasuna 7.kolo, Základní část
ID:11896010 26.01.20 00:00 Osasuna logo týmu -:- logo týmu Levante 21.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Real Madrid 743012:6 (+6)15
2.Granada 742113:6 (+7)14
3.Atlético Madrid 74217:4 (+3)14
4.Real Sociedad 641110:4 (+6)13
5.Barcelona 741216:10 (+6)13
6.Athletic Club 73317:3 (+4)12
7.Villarreal 732218:11 (+7)11
8.Sevilla 63127:5 (+2)10
9.Real Valladolid 72327:8 (-1)9
10.Valencia 723210:11 (-1)9
11.SD Eibar 72239:9 (0)8
12.Deportivo Alavés 72234:7 (-3)8
13.Real Betis 722310:15 (-5)8
14.Osasuna 61414:5 (-1)7
15.Levante 62137:8 (-1)7
16.Getafe 714210:11 (-1)7
17.Celta de Vigo 71334:9 (-5)6
18.Espanyol 71244:12 (-8)5
19.Mallorca 71154:12 (-8)4
20.Leganés 70253:10 (-7)2

Video

Aktuálně

DNES 00:14
Útočné duo Espanyolu Jonathan Calleri a Pablo Piatti se vrací na marodku. První jmenovaný bude absentovat dva až tři týdny, Piatti šest.
DNES 00:12
Betis i přes špatné výsledky i nadále věří trenéru Rubimu. V pondělí jednalo o jeho budoucnosti vedení klubu a vyjádřilo mu důvěru.
VČERA 12:39
Pokud by Ernesto Valverde nepokračoval jako trenér Barcelony i pro sezónu 2020/2021, má klub vyhlédnutou jako náhradu Ronalda Koemana. Informaci přinesl katalánský tisk.
VČERA 09:51
Dani Ceballos hostuje v Arsenalu, který si v rámci dohody nezajistil opci. Londýnský klub přesto věří, že přesvědčí Real Madrid, aby kývl na trvalý přestup španělského reprezentanta.
VČERA 09:49
Záložník Levante José Campaña dosáhl hranice 100 zápasů v La Lize. Výsledek jubilejního střetnutí ale 26letého fotbalistu nepotěšil, Levante prohrálo v Seville 0-1.
20.10.19 17:05
Včerejší utkání proti Barceloně sledovalo na Ipurue 7 295 fanoušků, což je nejvyšší cifra v historii Eibaru. Její dosažení umožnila rekonstrukce stadionu baskického celku, která začala v roce 2014 a dokončena byla před letošní sezónou.
20.10.19 17:03
José Bordalás dovedl Getafe v La Lize už ke 33 vítězstvím, stal se tak nejúspěšnějším trenérem v klubové historii. Dosud patřilo první místo Luisi Garcíovi s 32 výhrami. Bordalás navíc potřeboval na rekord o 19 střetnutí méně.
20.10.19 12:03
Frenkie de Jong pomohl Barceloně skvělým výkonem k výhře 3-0 v Eibaru, nizozemského záložníka ocenili i domácí příznivci, kteří jej při střídání vyprovodili potleskem vestoje. "Bylo to úžasné, děkuji jim," vzkázal De Jong fanouškům Eibaru.
20.10.19 09:36
Ángel Rodríguez potvrdil svoji důležitost pro Getafe dvěma góly do sítě Leganésu, 32letý útočník je potěšen, že se mu daří: "Možná prožívám nejlepší období kariéry. Pro útočníka je důležité, když míč končí v síti. Vždy jsem se v Getafe cítil jako důležitý hráč."
20.10.19 09:33
Leganés nezvítězil ani na devátý pokus a pozice Mauricia Pellegrina je hodně nahnutá. Argentinského trenéra nepotěšili ani novináři, kteří ho zahrnuli dotazy na jeho budoucnost: "Samozřejmě, že není příjemné být na posledním místě tabulky. Ale co chcete, abych udělal? Mám skočit z 20. patra, spáchat sebevraždu?"

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
20.10.19 9k Sevilla 1:0 Levante 0
20.10.19 9k Athletic Club 1:1 Real Valladolid 0
20.10.19 9k Espanyol 0:1 Villarreal 0
20.10.19 9k Real Sociedad 3:1 Real Betis 0
20.10.19 9k Deportivo Alavés 2:0 Celta de Vigo 0
19.10.19 9k Mallorca 1:0 Real Madrid 0
19.10.19 9k Getafe 2:0 Leganés 0
19.10.19 9k Atlético Madrid 1:1 Valencia 0
19.10.19 9k SD Eibar 0:3 Barcelona 0
18.10.19 9k Granada 1:0 Osasuna 0
Primera División
25.10.19 10k Villarreal -:- Deportivo Alavés 0
26.10.19 10k Barcelona -:- Real Madrid 0
26.10.19 10k Leganés -:- Mallorca 0
26.10.19 10k Real Valladolid -:- SD Eibar 0
26.10.19 10k Atlético Madrid -:- Athletic Club 0
27.10.19 10k Celta de Vigo -:- Real Sociedad 0
27.10.19 10k Granada -:- Real Betis 0
27.10.19 10k Levante -:- Espanyol 0
27.10.19 10k Sevilla -:- Getafe 0
27.10.19 10k Osasuna -:- Valencia 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 2 uživatelé

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 8 Následující
   avatar uživatele Makak 1 dnes 06:56

@tunak to určitě pár trotlů píše o každém filmu...

   avatar uživatele tunak 2 dnes 00:33

@ace lepší kino je bio oko nebo světozor, ne?

   avatar uživatele tunak 2 dnes 00:33

@Makak nj, prej je to pěkně trapnej pokus, selhávající na celý čáře, píšou recenzenti

@tunak hodně high

a co je gold class?

joker prej hodně low?

a zas takova palka to neni tbh *2*

Předchozí 1 2 3 8 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 2
2. Makak 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace