STABLE 3.24.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Real Betis - Real Valladolid (preview)

Real Betis - Real Valladolid (preview)

18.08.19 22:00 Základní část - 1. kolo

Real Betis

1:2

(0:0)

Real Valladolid

Rozhodčí: Santiago Jaime Latre Stadion: Wanda Metropolitano Diváci: 51,497 (76%)

Preview k zápasu

Další zápas první kola ligového ročníku sehrají na stadionu Benita Villamarína Betis a Valladolid.

Favoritem jsou domácí, kteří by mohli do útoku nasadit Borju Iglesiase, nejnovější posilu z Espanyolu. Stejným směrem zamířil už dříve trenér Rubi, který tak bude v novém působišti rovněž debutovat. Očekává se, že fanoušci zaplní stadion takřka do posledního místa.

Valladolid podle všeho ještě nevyužije služeb Pedra Porra a Lunina. Hlavním odchodem mužstva je ten Calera do Espanyolu, obrana bude muset najít nového vůdce. Zatímco Betis má evropské ambice, Valladolid funguje ve skromnějších podmínkách a má za cíl udržet se.

Bilance týmů

3 1 0 2 3:3 33%
3 2 0 1 3:3 67%

Vzájemné zápasy

ID:10420485 21.10.18 21:45 Real Betis logo týmu 0:1 logo týmu Real Valladolid 9.kolo, Základní část
ID:10420653 24.02.19 18:30 Real Valladolid logo týmu 0:2 logo týmu Real Betis 25.kolo, Základní část
ID:11895808 18.08.19 22:00 Real Betis logo týmu 1:2 logo týmu Real Valladolid 1.kolo, Základní část
ID:11896184 24.05.20 03:00 Real Valladolid logo týmu -:- logo týmu Real Betis 38.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Sevilla 11002:0 (+2)3
2.Real Madrid 11003:1 (+2)3
3.Deportivo Alavés 11001:0 (+1)3
 Athletic Club 11001:0 (+1)3
 Osasuna 11001:0 (+1)3
6.Mallorca 11002:1 (+1)3
7.Real Sociedad 10101:1 (0)1
 Valencia 10101:1 (0)1
9.Villarreal 10104:4 (0)1
 Granada 10104:4 (0)1
11.Getafe 00000:0 (0)0
 Atlético Madrid 00000:0 (0)0
 Real Valladolid 00000:0 (0)0
 Real Betis 00000:0 (0)0
15.Leganés 10010:1 (-1)0
 Levante 10010:1 (-1)0
 Barcelona 10010:1 (-1)0
18.SD Eibar 10011:2 (-1)0
19.Espanyol 10010:2 (-2)0
20.Celta de Vigo 10011:3 (-2)0

Video

Aktuálně

DNES 15:03
Jasper Cillessen musel opustit trénink Valencie kvůli problémům se zády. Brankářská jednička Netopýrů nemá jistotu, že jestli stihne derby proti Levante.
DNES 15:01
Pokud bude Javier Tebas jediným kandidátem na pozici prezidenta La Ligy, na níž před několika dny rezignoval, mohl by být jmenován 27. prosince. Jestliže se přihlásí další adept(-i), proběhly by volby 3. ledna.
DNES 14:59
Realu Madrid se zaplňuje marodka. Podle deníku Marca na ní stráví následující dva zápasy proti Espanyolu a Bruggám také Gareth Bale.
DNES 13:50
Španělským televizním divákům hrozilo, že nebudou moci sledovat Supercopu. Některé stanice se totiž odmítly o práva ucházet, protože se jim nelíbí, že se turnaj hraje v Saúdské Arábii, kde jsou podle nich porušována lidská práva. Dnes však bylo oznámeno, že zápasy bude přenášet společnost Movistar+.
DNES 13:47
Obránce Realu Madrid Marcelo Vieira má svalové potíže a zatím není jasné, jestli stihne ligový souboj s Barcelonou, který je v plánu na 18. prosince.
DNES 12:44
Getafe se v lednu chystá posilovat a mezi vysněnými jmény jsou zejména talentovaní mladíci - Carles Aleñà z Barcelony a Brahim Díaz z Realu Madrid.
DNES 12:38
Zranění kotníku Edena Hazarda je vážnější, než se předpokládalo. Hvězda Realu Madrid tak přijde o předvánoční El Clásico proti Barceloně.
VČERA 22:38
Aleix Vidal byl v zápase proti Realu Madrid potrestán žlutou kartou za filmování, a přestože systém VAR tento verdikt arbitra potvrdil, nyní disciplinární komise oznámila, že napomenutí bylo obránci Alavésu smazáno.
VČERA 22:30
Ansu Fanti podepsal s Barcelonou novou smlouvu, jejíž platnost zůstává do roku 2022 s opcí na další dvě sezóny, 17letý fotbalista si ale polepší finančně a zvýšena byla výkupní klauzule na 170 milionů eur. Až podepíše talentovaný mladík profesionální kontrakt s prvním mužstvem Katalánců, vyskočí dokonce na 400 milionů eur.
VČERA 19:39
Levante se bude muset šest týdnů obejít bez Rúbena Veza, portugalský stoper si poranil koleno.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
01.12.19 15k Atlético Madrid 0:1 Barcelona 0
01.12.19 15k Getafe 4:0 Levante 0
01.12.19 15k Espanyol 2:4 Osasuna 0
01.12.19 15k Athletic Club 2:0 Granada 0
01.12.19 15k Sevilla 1:0 Leganés 0
30.11.19 15k Valencia 2:1 Villarreal 0
30.11.19 15k Mallorca 1:2 Real Betis 0
30.11.19 15k Real Sociedad 4:1 SD Eibar 0
30.11.19 15k Deportivo Alavés 1:2 Real Madrid 0
29.11.19 15k Celta de Vigo 0:0 Real Valladolid 0
Primera División
ZÍTRA 21:00 16k Villarreal -:- Atlético Madrid 0
07.12.19 16k Real Madrid -:- Espanyol 0
07.12.19 16k Granada -:- Deportivo Alavés 0
07.12.19 16k Levante -:- Valencia 0
07.12.19 16k Barcelona -:- Mallorca 0
08.12.19 16k SD Eibar -:- Getafe 0
08.12.19 16k Real Betis -:- Athletic Club 0
08.12.19 16k Real Valladolid -:- Real Sociedad 0
08.12.19 16k Leganés -:- Celta de Vigo 0
08.12.19 16k Osasuna -:- Sevilla 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 14 Následující
   avatar uživatele Makak 2 dnes 16:03

Je cola zbytečnější než pivo?

   avatar uživatele Makak 2 dnes 16:03

@Txapeldun To by mě zajímalo, kde v potravinách uděláte ty čáry, co je zbytečný a co ne.

   avatar uživatele tunak 17 dnes 15:14

@Txapeldun Nolberto Solano *4* *4* *4*

borci

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:58

ale je fakt, že nejdražší položka v menu jeho čajovny je pigi čaj, za kterej si počítá pět stovek a má na něj i speciální otlučenej osmdesátkovej porcelánovej hrnek *4*

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:56

@Txapeldun právě, on už podobný akce dělal, ale vždycky je ochutnávky, tohle by mělo jinačí potenciál

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:56

@Txapeldun to je podobný, no, není to o konkrétní značce / korporaci, ale o našem životním stylu, prioritách a o tom, nakolik jsme schopný zamyslet se nad tím, co děláme, a občas se třeba i trochu omezit

@tunak a ještě by tím zviditelnil čajovnu *4*

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:55

btw., tuší někdo, jak se řekne Lístek portugalsky? *2*

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:55

@Txapeldun no skoro mám chuť navrhnout to kamarádovi co má čajovnu, ten by do toho možná šel *4*

@tunak tak nepřímej producent, to už je jedno...ale zbytečný to každopádně je...celkově spotřeba koly je zbytečná asi jako spotřeba red bullu, ne-li víc

Předchozí 1 2 3 14 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 17
2. Txapeldun 7
3. BarcaGang 4
4. Fliskies72 3
5. Makak 2
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace