STABLE 3.24.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Real Madrid - Osasuna (preview)

Real Madrid - Osasuna (preview)

25.09.19 21:00 Základní část - 6. kolo

Real Madrid

2:0

(1:0)

Osasuna

Rozhodčí: Antonio Miguel Mateu Lahoz Stadion: Estadio Santiago Bernabéu Diváci: 57,520 (67%)

Preview k zápasu

Real Madrid využije domácí zápas proti Osasuně, aby dal v tlačenici na sebe navazujících střetnutí šanci některým méně vytíženým fotbalistům.

Zidane by mohl od první minuty poslat na hřiště Nacha, Odriozolu, Valverdeho, Lucase, Viníciuse či Joviće. Častečně je k tomu donucen početnými ztrátami, neboť mimo jsou Isco, Marcelo, Modrić, Mendy a Asensio.

Osasuna nebude snadným soustem, Rojillos se vrátili do ligy plní odhodlání a patří mezi nejbojovnější celky. Také Osasuna oznámila dost absencí - Davida Garcíu, Oiera, Brašanaće, Kike Barju, Unaie Garcíu nebo I. Péreze. Zafunguje plán B Realu Madrid, nebo Osasuna favorita překvapí?

Bilance týmů

3 3 0 0 10:3 100%
3 0 0 3 3:10 0%

Vzájemné zápasy

ID:401693 10.09.16 16:00 Real Madrid logo týmu 5:2 logo týmu Osasuna 3.kolo, Základní část
ID:405090 11.02.17 20:45 Osasuna logo týmu 1:3 logo týmu Real Madrid 22.kolo, Základní část
ID:11895861 25.09.19 21:00 Real Madrid logo týmu 2:0 logo týmu Osasuna 6.kolo, Základní část
ID:11896032 09.02.20 00:00 Osasuna logo týmu -:- logo týmu Real Madrid 23.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Atlético Madrid 64117:4 (+3)13
2.Athletic Club 63307:2 (+5)12
3.Granada 632112:6 (+6)11
4.Real Madrid 532010:6 (+4)11
5.Barcelona 631214:10 (+4)10
6.Sevilla 53115:2 (+3)10
7.Real Sociedad 53117:4 (+3)10
8.Villarreal 622213:10 (+3)8
9.Real Betis 62229:10 (-1)8
10.Osasuna 51404:3 (+1)7
11.Getafe 614110:9 (+1)7
12.Levante 62137:8 (-1)7
13.Valencia 61329:11 (-2)6
14.Real Valladolid 61325:8 (-3)6
15.Deportivo Alavés 51222:4 (-2)5
16.Celta de Vigo 51223:6 (-3)5
17.Espanyol 51133:9 (-6)4
18.Mallorca 61144:10 (-6)4
19.SD Eibar 50234:7 (-3)2
20.Leganés 60243:9 (-6)2

Video

Aktuálně

DNES 00:14
Útočné duo Espanyolu Jonathan Calleri a Pablo Piatti se vrací na marodku. První jmenovaný bude absentovat dva až tři týdny, Piatti šest.
DNES 00:12
Betis i přes špatné výsledky i nadále věří trenéru Rubimu. V pondělí jednalo o jeho budoucnosti vedení klubu a vyjádřilo mu důvěru.
VČERA 12:39
Pokud by Ernesto Valverde nepokračoval jako trenér Barcelony i pro sezónu 2020/2021, má klub vyhlédnutou jako náhradu Ronalda Koemana. Informaci přinesl katalánský tisk.
VČERA 09:51
Dani Ceballos hostuje v Arsenalu, který si v rámci dohody nezajistil opci. Londýnský klub přesto věří, že přesvědčí Real Madrid, aby kývl na trvalý přestup španělského reprezentanta.
VČERA 09:49
Záložník Levante José Campaña dosáhl hranice 100 zápasů v La Lize. Výsledek jubilejního střetnutí ale 26letého fotbalistu nepotěšil, Levante prohrálo v Seville 0-1.
20.10.19 17:05
Včerejší utkání proti Barceloně sledovalo na Ipurue 7 295 fanoušků, což je nejvyšší cifra v historii Eibaru. Její dosažení umožnila rekonstrukce stadionu baskického celku, která začala v roce 2014 a dokončena byla před letošní sezónou.
20.10.19 17:03
José Bordalás dovedl Getafe v La Lize už ke 33 vítězstvím, stal se tak nejúspěšnějším trenérem v klubové historii. Dosud patřilo první místo Luisi Garcíovi s 32 výhrami. Bordalás navíc potřeboval na rekord o 19 střetnutí méně.
20.10.19 12:03
Frenkie de Jong pomohl Barceloně skvělým výkonem k výhře 3-0 v Eibaru, nizozemského záložníka ocenili i domácí příznivci, kteří jej při střídání vyprovodili potleskem vestoje. "Bylo to úžasné, děkuji jim," vzkázal De Jong fanouškům Eibaru.
20.10.19 09:36
Ángel Rodríguez potvrdil svoji důležitost pro Getafe dvěma góly do sítě Leganésu, 32letý útočník je potěšen, že se mu daří: "Možná prožívám nejlepší období kariéry. Pro útočníka je důležité, když míč končí v síti. Vždy jsem se v Getafe cítil jako důležitý hráč."
20.10.19 09:33
Leganés nezvítězil ani na devátý pokus a pozice Mauricia Pellegrina je hodně nahnutá. Argentinského trenéra nepotěšili ani novináři, kteří ho zahrnuli dotazy na jeho budoucnost: "Samozřejmě, že není příjemné být na posledním místě tabulky. Ale co chcete, abych udělal? Mám skočit z 20. patra, spáchat sebevraždu?"

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
20.10.19 9k Sevilla 1:0 Levante 0
20.10.19 9k Athletic Club 1:1 Real Valladolid 0
20.10.19 9k Espanyol 0:1 Villarreal 0
20.10.19 9k Real Sociedad 3:1 Real Betis 0
20.10.19 9k Deportivo Alavés 2:0 Celta de Vigo 0
19.10.19 9k Mallorca 1:0 Real Madrid 0
19.10.19 9k Getafe 2:0 Leganés 0
19.10.19 9k Atlético Madrid 1:1 Valencia 0
19.10.19 9k SD Eibar 0:3 Barcelona 0
18.10.19 9k Granada 1:0 Osasuna 0
Primera División
25.10.19 10k Villarreal -:- Deportivo Alavés 0
26.10.19 10k Barcelona -:- Real Madrid 0
26.10.19 10k Leganés -:- Mallorca 0
26.10.19 10k Real Valladolid -:- SD Eibar 0
26.10.19 10k Atlético Madrid -:- Athletic Club 0
27.10.19 10k Celta de Vigo -:- Real Sociedad 0
27.10.19 10k Granada -:- Real Betis 0
27.10.19 10k Levante -:- Espanyol 0
27.10.19 10k Sevilla -:- Getafe 0
27.10.19 10k Osasuna -:- Valencia 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 8 Následující
   avatar uživatele Makak 1 dnes 06:56

@tunak to určitě pár trotlů píše o každém filmu...

   avatar uživatele tunak 2 dnes 00:33

@ace lepší kino je bio oko nebo světozor, ne?

   avatar uživatele tunak 2 dnes 00:33

@Makak nj, prej je to pěkně trapnej pokus, selhávající na celý čáře, píšou recenzenti

@tunak hodně high

a co je gold class?

joker prej hodně low?

a zas takova palka to neni tbh *2*

Předchozí 1 2 3 8 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 2
2. Makak 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace