STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Sevilla - Getafe (preview)

Sevilla - Getafe (preview)

27.10.19 17:30 Základní část - 10. kolo

Sevilla

2:0

(0:0)

Getafe

Rozhodčí: José María Sánchez Martínez Stadion: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán Diváci: 38,181 (84%)

Preview k zápasu

Sevilla se podruhé v řadě představí v lize před vlastním publikem a metou Andalusanů je navázat na poslední triumf nad Levante. V neděli mu bude soupeřem Getafe.

Getafe se v minulé sezóně proti Seville dařilo, porazilo ji v obou utkáních s celkovým skóre 5:0. Dnes mu však nepomohou početné absence, mimo jsou totiž Bergara, Amath, Damián, Enric, Djené a Bruno, přičemž citelná bude zejména ztráta lídra obrany Djeného.

Sevilla protočila hráče v Evropské lize a dnes se vrátí k osvědčené jedenáctce, kde by jednou z mála změn mohlo být zařazení Chicharita do úvodní sestavy na úkor Luuka de Jonga.

Bilance týmů

6 3 1 2 7:6 56%
6 2 1 3 6:7 39%

Vzájemné zápasy

ID:4193985 27.08.17 19:15 Getafe logo týmu 0:1 logo týmu Sevilla 2.kolo, Základní část
ID:4194172 28.01.18 17:30 Sevilla logo týmu 1:1 logo týmu Getafe 21.kolo, Základní část
ID:10367615 16.09.18 20:45 Sevilla logo týmu 0:2 logo týmu Getafe 4.kolo, Základní část
ID:10420728 21.04.19 14:00 Getafe logo týmu 3:0 logo týmu Sevilla 33.kolo, Základní část
ID:11895902 27.10.19 17:30 Sevilla logo týmu 2:0 logo týmu Getafe 10.kolo, Základní část
ID:11896050 23.02.20 17:30 Getafe logo týmu 0:3 logo týmu Sevilla 25.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Granada 1062217:10 (+7)20
2.Barcelona 961223:10 (+13)19
3.Real Sociedad 1061317:10 (+7)19
4.Atlético Madrid 1054110:5 (+5)19
5.Real Madrid 953116:9 (+7)18
6.Villarreal 1052324:14 (+10)17
7.Sevilla 951311:11 (0)16
8.Real Valladolid 1035210:9 (+1)14
9.Getafe 934214:12 (+2)13
10.Athletic Club 103438:7 (+1)13
11.Valencia 934213:13 (0)13
12.Osasuna 92527:8 (-1)11
13.Levante 1032510:12 (-2)11
14.Deportivo Alavés 103258:13 (-5)11
15.Mallorca 103167:13 (-6)10
16.SD Eibar 1023510:15 (-5)9
17.Celta de Vigo 102355:12 (-7)9
18.Real Betis 1023512:20 (-8)9
19.Espanyol 102265:15 (-10)8
20.Leganés 101275:14 (-9)5

Video

Aktuálně

DNES 09:29
Álvaro Arbeloa získal trenérskou licenci a podle všeho se vrátí do Realu Madrid, kde působil během hráčské kariéry. Klub mu chystá místo kouče mládeže.
DNES 09:27
Caio Henrique má hostovat v Grêmiu do konce letošního roku, Atlético se ale podle listu AS chystá 22letého krajního beka povolat zpět do svých řad už během léta. Brazilec by dostal příležitost zabojovat o místo na soupisce prvního týmu Los Colchoneros pro soutěžní ročník 2020/2021.
DNES 09:23
Naděje Barcelony Ansu Fati má problémy s kolenem. Podle posledních informací by nemělo jít o vážné zranění, Fati přesto zmešká několik tréninků, neboť lékaři chtějí být opatrní.
VČERA 22:20
Betisu se na tréninku zranil trenér Rubi. Zlomenina ruky mu však nezabrání ve výkonu povinností a v neděli by se měl znovu připojit k týmu.
VČERA 13:56
Diego Costa neplnil své závazky vůči daňovému úřadu, útočník Atlética čelí hrozbě pokuty ve výši 500 tisíc eur, a dokonce i půlročnímu pobytu ve vězení.
VČERA 13:54
La Liga pokračuje v přípravách na červnový restart po pauze kvůli koronaviru. Nakonec se bude moci hrát ve všechny dny - tedy včetně pondělků a pátků - avšak zápasy budou začínat nejdříve v 19:30.
28.05.20 12:46
Atlético hlásí dalšího maroda. Na tréninku si přivodil svalové zranění Ángel Correa. Argentinský útočník by však měl stihnout restart La Ligy, ke kterému dojde za dva týdny.
28.05.20 09:25
Nikoliv na své domácí půdě na stadionu Ciutat, ale na stánku v Olímpico Camilo Cano v La Nucíi chce Levante dohrát letošní ligovou sezónu. O změnu už klub požádal vedení La Ligy.
27.05.20 17:43
Španělský fotbalový svaz vyhověl vedení La Ligy a povolil, aby se letošní sezóna dohrála i se zápasy v pondělí. Ohledně příští sezóny budou obě strany ještě jednat.
27.05.20 07:38
Real Madrid postoupil v jednáních o nové smlouvě se záložníkem Casemirem, brzy by měla být potvrzena dohoda do roku 2023.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 6 Následující

@Jordi Alba lol, dej ještě víc S do tohoslova season *3* *4*

Hlavně to nevypadá na nějakou 1 seasson starm co umí jenom sprintovat a zasekávačku

@BarcaGang Já sice jo, ale co si budem, pravidelně ho nesleduju, jenom videa, články, statistiky. Všude na něj jde chvála, jak psal tunak, tvoření hry mu není cizí + k tomu umí dávat góly

@Jordi Alba já ho popravdě neviděl ještě hrát, jakej je krom jeho stats?

   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:34

@Jordi Alba navíc on je spíš tvořič, než zakončovatel

   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:33

@Txapeldun myslíš jako nedávno v... kde to bylo, ty bělošský rioty?

Havertz jedinej hráč pod 21 let, kterej dal v Bundeslize, kterej dal 35 gólů. Škoda, že Barcelona o takovejch hráčích ani neuvažuje, místo toho si ho uloví Bayern zadarmo asi.

Mazec jak ten bílej policajt rabuje mezi prvníma *4*

Trump: ....These THUGS are dishonoring the memory of George Floyd, and I won’t let that happen. Just spoke to Governor Tim Walz and told him that the Military is with him all the way. Any difficulty and we will assume control but, when the looting starts, the shooting starts. Thank you!

Mně teda spíše přijde, že to je ta nejvetší ucta k tomu Floydovi, když se za něj postavilo celé město.

Ty jo koukam, že tem zmrdum cajtskym podpálili stanici, takle se to dělá. Jen at těm rasistickej šmejdum ukážou, že tohle bylo daleko za čárou.

Předchozí 1 2 3 6 Následující

Top plkálisti dnes

1. ace 11
2. tunak 7
3. BarcaGang 6
4. Jordi Alba 5
5. Txapeldun 4
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace