STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Valencia - Granada (preview)

Valencia - Granada (preview)

09.11.19 15:00 Základní část - 13. kolo

Valencia

2:0

(0:0)

Granada

Rozhodčí: Javier Estrada Fernández Stadion: Estadio de Mestalla Diváci: 39,882 (74%)

Preview k zápasu

Diváci na Mestalle budou svědkem velkého nárvatu, v dresu Granady se totiž postaví bývalému zaměstnavateli Roberto Soldadovi.

Nejde o ledajaké jméno, někdejší španělský reprezentant se totiž během působení ve Valencii mohl pochlubit čísly, která od roku 2013 nedokázal žádný jiný útočník Valencie dorovnat. Pětadvacet, sedmadvacet a třicet, to jsou gólové počty Soldada během tří let ve Valencii, ke kterým měl nejblíže Rodrigo v předminulém ročníku s 19 zásahy. Obrana Valencie proto ví, odkud půjde ze strany Granady největší nebezpečí. 

Albertu Celadesovi se rozšiřuje seznam ztrát, dnes nemohou nastoupit Piccini, Sobrino, Soler, Coquelin, Guedes, Cheryshev a Diakhaby. Granadě vypadl z nominace Eteki. Andalusané se i přes poslední dvě prohry drží na šesté pozici. Bude to platit i po dnešním náročném mači?

Bilance týmů

3 2 1 0 6:2 78%
3 0 1 2 2:6 11%

Vzájemné zápasy

ID:403966 20.11.16 16:15 Valencia logo týmu 1:1 logo týmu Granada 12.kolo, Základní část
ID:405961 09.04.17 12:00 Granada logo týmu 1:3 logo týmu Valencia 31.kolo, Základní část
ID:11895934 09.11.19 15:00 Valencia logo týmu 2:0 logo týmu Granada 13.kolo, Základní část
ID:11896139 03.05.20 02:00 Granada logo týmu -:- logo týmu Valencia 34.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Real Sociedad 1372421:14 (+7)23
2.Barcelona 1171329:14 (+15)22
3.Real Madrid 1164121:9 (+12)22
4.Atlético Madrid 1256112:7 (+5)21
5.Sevilla 1263315:13 (+2)21
6.Granada 1262419:15 (+4)20
7.Getafe 1254318:15 (+3)19
8.Villarreal 1253425:16 (+9)18
9.Osasuna 1246216:13 (+3)18
10.Athletic Club 1245311:7 (+4)17
11.Levante 1252515:14 (+1)17
12.Valencia 1245317:18 (-1)17
13.Real Valladolid 1345414:17 (-3)17
14.SD Eibar 1243514:17 (-3)15
15.Deportivo Alavés 1343614:18 (-4)15
16.Real Betis 1234514:21 (-7)13
17.Mallorca 123279:18 (-9)11
18.Celta de Vigo 122376:15 (-9)9
19.Espanyol 122286:20 (-14)8
20.Leganés 131397:22 (-15)6

Video

Aktuálně

DNES 07:38
Real Madrid postoupil v jednáních o nové smlouvě se záložníkem Casemirem, brzy by měla být potvrzena dohoda do roku 2023.
DNES 07:36
Mariano Díaz se po zranění nohy znovu zapojil do tréninku Realu Madrid a bude připraven na červnový restart sezóny.
VČERA 18:05
Osasuna se spojila s regionální stavební společností VDR a darují v Pamploně a Madridu 30 tisíc kilogramů potravin rodinám, které se kvůli koronaviru dostaly do problémů.
VČERA 18:00
Mono Burgos dělal dlouhá léta asistenta Diegu Simeonemu, nyní se ale jejich cesty rozejdou. Bývalý brankář se chce vydat na dráhu hlavního kouče a Simeone si tak bude muset najít novou pravou ruku.
VČERA 11:30
Klíčový hráč Atalanty Bergamo Papu Gómez přiznal, že toužil po přestupu do Atlética Madrid, kam ho v roce 2013 lanařil trenér Diego Simeone: "Simeone řekl, že si mě do Atlética vyžádá. Catania chtěla 10 milionů eur a Atlético nabízelo šest. Kvůli čtyřem milionům přestup ztroskotal. Chtělo se mi umřít."
VČERA 11:20
Bývalý obránce Realu Madrid Iván Helguera začíná v 45 letech trenérskou dráhu, první angažmá našel v třetiligovém celku Las Rozas.
25.05.20 21:52
Villarreal dohraje sezónu bez Funese Moriho, argentinský obránce si přivodil vážné zranění stehenního svalu a bude mimo hru až čtyři měsíce.
25.05.20 16:43
Útočník Atlética Madrid João Félix si poranil koleno. Nemělo by jít o vážný problém, Portugalec se podle všeho vrátí do akce do dvou až tří týdnů.
25.05.20 14:52
Stejně jako vloni, tak i letos je Fernando Llorente tipován na návrat do Athleticu. Už pětatřicetiletý útočník Neapole se několikrát nechal slyšet, že by pruhovaný dres Basků rád znovu oblékal.
25.05.20 14:49
Betis už pracuje na složení týmu pro příští sezónu, v Realu Madrid se jeho zástupcům líbí Takefusa Kubo. Japonský záložník letos hostuje v Mallorce a také Andalusané jej chtějí na jeden rok formou zápůjčky.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 2 uživatelé

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 5 Následující
   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:15

Víme také, že Palestinci v minulosti promarnili možnosti dosáhnout urovnání konfliktu.

Rofl, jasně, protože Palestinci zabili Rabbina potom, co Arafat přistoupil na velmi nevýhodný podmínky vyjednaný Sionistům na ruku.

Jdu blejt, fakt už. Vondra, Topolánek, Zeman, Kohout, Svoboda, Petříček, to je teda výkvět. Češi jsou snad jednostrannější než AIPAC. *93*

   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:11

https://echo24.cz/a/SHJfe/podla-zrada-izraele-topolanek-a-byvali-ministri-zahranici-kritizuji-petrickuv-dopis *25*

*25* *25* *25*

ty jo, to je ještě mnohem horší, než jsem vůbec hádal, ještě, že českou politiku už ignoruju v podstatě totálně *5*

   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:09

@Txapeldun na to jsme si zvykli

@tunak jo no..ale je hrozný, jak se naši představitelé kopající za sion i z mírný kritiky můžou podělat *5*

+1
   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:03

@Txapeldun hodně mírná, taktně přejdeme, že půlku západního břehu už Izrael fakticky anektoval - a to včetně zcela vitálních částí, takže dvojstátní řešení je dávno už jen deklarovanej cíl superoptimistů a reálně nemožnej výsledek

+1

zejména na poměry toho, jak jim normálně česká reprezentace líže rectum

@tunak tak je to mírná kritika dejme tomu *5*

@Txapeldun kritiku? tady někdo kritizoval izrael? to myslíš to zdvořilý (a zoufale opožděný) upozornění, že anexe cizího území není košer?

ta odpověď Topolánka/Vondry aspol na kritiku Izraele taky celkem roflazo

i když Jandákovy vystoupení taky mívaj "styl"

Předchozí 1 2 3 5 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 4
2. Txapeldun 3
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace