STABLE 3.24.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Valencia - Real Sociedad (preview)

Valencia - Real Sociedad (preview)

17.08.19 20:00 Základní část - 1. kolo

Valencia

1:1

(0:0)

Real Sociedad

Rozhodčí: Jesús Gil Manzano Stadion: Mestalla Diváci: 41,846 (77%)

Preview k zápasu

Dva týmy v rozdílné náladě si to rozdají na stadionu Mestalla. Zápas mezi Valencií a Realem Sociedad nabídne zajímavých devadesát minut mezi mužstvy, která letos míří vysoko.

Valencia sice zažehnala vnitřní krizi, přesto je cítit určité napětí, že jakákoliv událost může problémy vrátit. Zřejmě se tak nestane na základě kauzy Rodriga Moreno. Jeho budoucnost je stále nejistá, neboť možnost přestupu do Atlética ještě zcela nezmizela, očekává se však, že Netopýři klíčového forvarda dnes nasadí. Naopak stopka za karty nebyla zrušena Gayovi a Parejovi.

Real Sociedad má kádr poskládaný a žádné výrazné pohyby se už neočekávájí, v Baskicku panuje klid. Sagnan a Portu ještě nemohou debutovat, Aritz a Llorente pykají za karty.

Bilance týmů

7 3 2 2 11:10 52%
7 2 2 3 10:11 38%

Vzájemné zápasy

ID:404216 10.12.16 17:15 Real Sociedad logo týmu 3:2 logo týmu Valencia 15.kolo, Základní část
ID:406250 26.04.17 21:30 Valencia logo týmu 2:3 logo týmu Real Sociedad 34.kolo, Základní část
ID:4194027 24.09.17 20:45 Real Sociedad logo týmu 2:3 logo týmu Valencia 6.kolo, Základní část
ID:4194215 25.02.18 18:30 Valencia logo týmu 2:1 logo týmu Real Sociedad 25.kolo, Základní část
ID:10420467 29.09.18 14:00 Real Sociedad logo týmu 0:1 logo týmu Valencia 7.kolo, Základní část
ID:10420633 10.02.19 16:15 Valencia logo týmu 0:0 logo týmu Real Sociedad 23.kolo, Základní část
ID:11895813 17.08.19 20:00 Valencia logo týmu 1:1 logo týmu Real Sociedad 1.kolo, Základní část
ID:11896053 23.02.20 01:00 Real Sociedad logo týmu -:- logo týmu Valencia 25.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Real Madrid 11003:1 (+2)3
2.Athletic Club 11001:0 (+1)3
3.Espanyol 00000:0 (0)0
 Atlético Madrid 00000:0 (0)0
 Getafe 00000:0 (0)0
 Real Sociedad 00000:0 (0)0
 Mallorca 00000:0 (0)0
 Valencia 00000:0 (0)0
 Sevilla 00000:0 (0)0
 Deportivo Alavés 00000:0 (0)0
 Real Valladolid 00000:0 (0)0
 Granada 00000:0 (0)0
 SD Eibar 00000:0 (0)0
 Real Betis 00000:0 (0)0
 Leganés 00000:0 (0)0
 Levante 00000:0 (0)0
 Villarreal 00000:0 (0)0
 Osasuna 00000:0 (0)0
19.Barcelona 10010:1 (-1)0
20.Celta de Vigo 10011:3 (-2)0

Video

Aktuálně

DNES 15:03
Jasper Cillessen musel opustit trénink Valencie kvůli problémům se zády. Brankářská jednička Netopýrů nemá jistotu, že jestli stihne derby proti Levante.
DNES 15:01
Pokud bude Javier Tebas jediným kandidátem na pozici prezidenta La Ligy, na níž před několika dny rezignoval, mohl by být jmenován 27. prosince. Jestliže se přihlásí další adept(-i), proběhly by volby 3. ledna.
DNES 14:59
Realu Madrid se zaplňuje marodka. Podle deníku Marca na ní stráví následující dva zápasy proti Espanyolu a Bruggám také Gareth Bale.
DNES 13:50
Španělským televizním divákům hrozilo, že nebudou moci sledovat Supercopu. Některé stanice se totiž odmítly o práva ucházet, protože se jim nelíbí, že se turnaj hraje v Saúdské Arábii, kde jsou podle nich porušována lidská práva. Dnes však bylo oznámeno, že zápasy bude přenášet společnost Movistar+.
DNES 13:47
Obránce Realu Madrid Marcelo Vieira má svalové potíže a zatím není jasné, jestli stihne ligový souboj s Barcelonou, který je v plánu na 18. prosince.
DNES 12:44
Getafe se v lednu chystá posilovat a mezi vysněnými jmény jsou zejména talentovaní mladíci - Carles Aleñà z Barcelony a Brahim Díaz z Realu Madrid.
DNES 12:38
Zranění kotníku Edena Hazarda je vážnější, než se předpokládalo. Hvězda Realu Madrid tak přijde o předvánoční El Clásico proti Barceloně.
VČERA 22:38
Aleix Vidal byl v zápase proti Realu Madrid potrestán žlutou kartou za filmování, a přestože systém VAR tento verdikt arbitra potvrdil, nyní disciplinární komise oznámila, že napomenutí bylo obránci Alavésu smazáno.
VČERA 22:30
Ansu Fanti podepsal s Barcelonou novou smlouvu, jejíž platnost zůstává do roku 2022 s opcí na další dvě sezóny, 17letý fotbalista si ale polepší finančně a zvýšena byla výkupní klauzule na 170 milionů eur. Až podepíše talentovaný mladík profesionální kontrakt s prvním mužstvem Katalánců, vyskočí dokonce na 400 milionů eur.
VČERA 19:39
Levante se bude muset šest týdnů obejít bez Rúbena Veza, portugalský stoper si poranil koleno.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
01.12.19 15k Atlético Madrid 0:1 Barcelona 0
01.12.19 15k Getafe 4:0 Levante 0
01.12.19 15k Espanyol 2:4 Osasuna 0
01.12.19 15k Athletic Club 2:0 Granada 0
01.12.19 15k Sevilla 1:0 Leganés 0
30.11.19 15k Valencia 2:1 Villarreal 0
30.11.19 15k Mallorca 1:2 Real Betis 0
30.11.19 15k Real Sociedad 4:1 SD Eibar 0
30.11.19 15k Deportivo Alavés 1:2 Real Madrid 0
29.11.19 15k Celta de Vigo 0:0 Real Valladolid 0
Primera División
ZÍTRA 21:00 16k Villarreal -:- Atlético Madrid 0
07.12.19 16k Real Madrid -:- Espanyol 0
07.12.19 16k Granada -:- Deportivo Alavés 0
07.12.19 16k Levante -:- Valencia 0
07.12.19 16k Barcelona -:- Mallorca 0
08.12.19 16k SD Eibar -:- Getafe 0
08.12.19 16k Real Betis -:- Athletic Club 0
08.12.19 16k Real Valladolid -:- Real Sociedad 0
08.12.19 16k Leganés -:- Celta de Vigo 0
08.12.19 16k Osasuna -:- Sevilla 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 14 Následující
   avatar uživatele Makak 1 dnes 16:03

@Txapeldun To by mě zajímalo, kde v potravinách uděláte ty čáry, co je zbytečný a co ne.

   avatar uživatele tunak 17 dnes 15:14

@Txapeldun Nolberto Solano *4* *4* *4*

borci

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:58

ale je fakt, že nejdražší položka v menu jeho čajovny je pigi čaj, za kterej si počítá pět stovek a má na něj i speciální otlučenej osmdesátkovej porcelánovej hrnek *4*

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:56

@Txapeldun právě, on už podobný akce dělal, ale vždycky je ochutnávky, tohle by mělo jinačí potenciál

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:56

@Txapeldun to je podobný, no, není to o konkrétní značce / korporaci, ale o našem životním stylu, prioritách a o tom, nakolik jsme schopný zamyslet se nad tím, co děláme, a občas se třeba i trochu omezit

@tunak a ještě by tím zviditelnil čajovnu *4*

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:55

btw., tuší někdo, jak se řekne Lístek portugalsky? *2*

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:55

@Txapeldun no skoro mám chuť navrhnout to kamarádovi co má čajovnu, ten by do toho možná šel *4*

@tunak tak nepřímej producent, to už je jedno...ale zbytečný to každopádně je...celkově spotřeba koly je zbytečná asi jako spotřeba red bullu, ne-li víc

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:54

@Txapeldun What abour "bean" in Portuguese? *101*

Předchozí 1 2 3 14 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 17
2. Txapeldun 7
3. BarcaGang 4
4. Fliskies72 3
5. Makak 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace