STABLE 3.22.0
Úvod / Soutěže / Segunda División / 2017/2018 / Real Zaragoza - Osasuna (preview)

Real Zaragoza - Osasuna (preview)

15.10.17 20:30 Základní část - 10. kolo

Real Zaragoza

1:1

(1:0)

Osasuna

Rozhodčí: Isidro Diaz de Mera Escuderos Stadion: Estadio de la Romareda Diváci: 22,679 (66%)

Preview k zápasu

Nejatraktivnější duel desátého kola Segunda División bude k vídění na stadionu La Romareda, kam si Zaragoza pozvala na souboj dalšího aspiranta na postup do Primery Osasunu. Ta se po nejistém úvodu ročníku dostala do skvostné formy a je v čele soutěže. Zaragoza je desátá, ale jediný triumf ji může posunout až na místa pro play-off. V dresu Zaragozy se neobjeví Javi Ros, u Osasuny je nejistá účast Aridaneho.

Bilance týmů

2 1 1 0 3:2 67%
2 0 1 1 2:3 17%

Vzájemné zápasy

ID:4515327 15.10.17 20:30 Real Zaragoza logo týmu 1:1 logo týmu Osasuna 10.kolo, Základní část
ID:4515697 17.03.18 15:00 Osasuna logo týmu 1:2 logo týmu Real Zaragoza 31.kolo, Základní část
ID:10370745 06.10.18 02:00 Real Zaragoza logo týmu -:- logo týmu Osasuna 8.kolo, Základní část
ID:10370949 23.02.19 00:00 Osasuna logo týmu -:- logo týmu Real Zaragoza 27.kolo, Základní část
ID:10422427 08.10.18 21:00 Real Zaragoza logo týmu -:- logo týmu Osasuna 8.kolo, Základní část
ID:10422631 23.02.19 00:00 Osasuna logo týmu -:- logo týmu Real Zaragoza 27.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Osasuna 953113:5 (+8)18
2.Sporting Gijón 1053214:7 (+7)18
3.Numancia 1053214:8 (+6)18
4.Rayo Vallecano 1053216:11 (+5)18
5.Real Valladolid 1052321:15 (+6)17
6.Huesca 1044213:8 (+5)16
7.Granada 1044215:11 (+4)16
8.Lugo 95138:7 (+1)16
9.Tenerife 1043314:9 (+5)15
10.Cádiz 103437:9 (-2)13
11.Cultural Leonesa 1034315:18 (-3)13
12.Real Zaragoza 933312:9 (+3)12
13.Barcelona II 933312:11 (+1)12
14.Almería 103349:10 (-1)12
15.Reus Deportiu 102626:9 (-3)12
16.Real Oviedo 1025313:13 (0)11
17.Gimnàstic Tarragona 932412:13 (-1)11
18.Albacete 103168:17 (-9)10
19.Córdoba 1030713:22 (-9)9
20.Alcorcón 92344:14 (-10)9
21.Lorca 102268:11 (-3)8
22.Sevilla II 100464:14 (-10)4

Aktuálně

07.09.18 15:50
Fernando Navarro ukončil aktivní kariéru. Šestatřicetiletý nyní již bývalý levý bek zanechal největší stopu v Seville, se kterou dvakrát ovládl Evropskou ligu a jednou Copu. Ligový titul získal prozměnu s Barcelonou a s národním týmem Španělska triumfoval na mistrovství Evropy 2008. Nosil také dres Deportiva, Mallorcy a Albacete. Během kariéry odehrál více než 500 oficiálních střetnutí, z toho 412 v La Lize.
07.09.18 12:09
Sergio Mora se v 39 letech rozhodl ukončit kariéru. Naposledy působil v Getafe, kde se stal jediným hráčem, který hájil barvy klubu v Segundě B, Segundě i Primeře. Během kariéry si zahrál také v Rayu, Hérculesu, Benidormu, Alcoyanu, Alcorcónu, Alavésu a UCAM Murcia.
04.09.18 14:58
Manuel Iturra je novou tváří v řadách Villarrealu, kterému se upsal na jeden rok poté, co rozvázal smlouvu s Málagou.
31.08.18 23:01
Juanjo Narváez střídá Primeru za Segundu, byť jen v rámci Andalusie. Z Betisu si ho na roční hostování půjčila Almería.
31.08.18 22:59
Leganés posílil středovou řadu, když za 2 miliony eur koupil z Málagy 29letého záložníka Recia. Spolupráce byla uzavřena na čtyři roky. Další novou tváří na Butarque je Sabin Merino, který přišel na jednoleté hostování z Athleticu.
31.08.18 17:46
Carlos Fernández nefiguroval v plánech Sevilly, proto byl mladý útočník odeslán na roční hostování do Deportiva.
31.08.18 17:45
David Timor změnil působiště. Z Girony přestoupil do druholigových Las Palmas, kterým se upsal na čtyři roky.
31.08.18 00:40
Roberto Rosales prodloužil smlouvu s Málagou do roku 2020, letošní sezónu ale stráví na hostování v prvoligovém Espanyolu, což oba kluby oficiálně potvrdily.
30.08.18 02:00
Guilherme Siqueira ukončil ve 32 letech aktivní kariéru. Brazilský levý bek působil ve Španělsku v Granadě, Atléticu a Valencii.
29.08.18 11:48
Jairo Izquierdo podle očekávání opouští Gironu krátce poté, co se jí upsal. Sbírat zkušenosti odchází do druholigového Cádizu na roční hostování.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 16 Následující
Takhle to úplně eliminuje ten potenciál, že by se pískalo vyrovnaněji.
@Carlitos Tak byl poslední hráč, ne? Ale to je celkem jedno. Přišlo by mi daleko lepší, kdyby ti videorozhodčí na ne tak závažný momenty alespoň upozorňovali a při těch významnejch zasáhli automaticky.
@Carlitos Skokú Messiho? Si to pozri ešte raz. Veď mu tam dal bodyček úplne bez snahy hrať loptu. Takých penált bolo písknutých mraky.
V tipovacke mam jedinu smolu, proste netrafim presny vysledok *1* *12* *50*
@Makak Tak asi se nemůže kontrolovat každý faul, to by se pak nehrálo. To MAtSe na Pirtua faul byl, ale nemyslim, že na žlutou, normálka. Toho Busquetse si překontrolovat ale na rozdíl od těch dvou skoků Messiho měl, protože to bylo kousek před vápnem, takže už jenom kvůli možný penaltě, navíc to byl jasný faul, i když před vápnem.
Jinak ten styl využití videa je fakt nešťastnej, takhle to akorát pošlou do kopru. Ve 35. minutě se díky tomu odhalí zákrok na červenou, ale když tam potom Ter Stegen sestřelí Portua minimálně za žlutou, hraje se v klidu dál, a to samý při jasnym faulu Muniesy na Busquetse (což už by GOAT pochopitelně proměnil) *21*
@Carlitos Proto se ptám, jestli je cinknutej *1*
@Makak A tak je to správně, ne?
@BRIAN19 Tjn, pro mě životní haluz*5*
@Carlitos Od přípravy hraje naprosto tragicky a dnes stál Barcelonu body.
Předchozí 1 2 3 16 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace