STABLE 3.22.0
Úvod / Soutěže / Segunda División / 2018/2019 / Real Oviedo - Almería (preview)

Real Oviedo - Almería (preview)

08.12.18 20:00 Základní část - 17. kolo

Real Oviedo

1:2

(1:2)

Almería

Rozhodčí: Javier Iglesias Villanueva Stadion: Estadio Nuevo Carlos Tartiere Diváci: 0 (0%)

Bilance týmů

3 1 1 1 4:4 44%
3 1 1 1 4:4 44%

Vzájemné zápasy

ID:4514976 26.08.17 23:00 Almería logo týmu 1:1 logo týmu Real Oviedo 2.kolo, Základní část
ID:4515606 20.01.18 18:00 Real Oviedo logo týmu 2:1 logo týmu Almería 23.kolo, Základní část
ID:10371043 27.04.19 03:00 Almería logo týmu -:- logo týmu Real Oviedo 36.kolo, Základní část
ID:10422521 08.12.18 20:00 Real Oviedo logo týmu 1:2 logo týmu Almería 17.kolo, Základní část
ID:10422725 28.04.19 03:00 Almería logo týmu -:- logo týmu Real Oviedo 36.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Granada 17104325:12 (+13)34
2.Alcorcón 16103320:8 (+12)33
3.Deportivo La Coruña 1788128:12 (+16)32
4.Málaga 17102521:13 (+8)32
5.Albacete 1787225:15 (+10)31
6.Mallorca 1776423:16 (+7)27
7.Cádiz 1675423:14 (+9)26
8.Osasuna 1775521:18 (+3)26
9.Las Palmas 1658320:16 (+4)23
10.Real Oviedo 1665519:21 (-2)23
11.Sporting Gijón 1656517:15 (+2)21
12.Numancia 1756618:20 (-2)21
13.Almería 1655618:17 (+1)20
14.Rayo Majadahonda 1662814:20 (-6)20
15.Extremadura UD 1745823:26 (-3)17
16.Tenerife 1738614:21 (-7)17
17.Lugo 1644813:17 (-4)16
18.Elche 1637613:21 (-8)16
19.Real Zaragoza 1636717:21 (-4)15
20.Reus Deportiu 1634910:24 (-14)13
21.Córdoba 1626818:33 (-15)12
22.Gimnàstic Tarragona 17241111:31 (-20)10

Aktuálně

08.02.19 13:36
Manu Vallejo podle očekávání přestoupil za částku okolo 5 milionů eur z Cádizu do Valencie. Letošní sezónu však dohraje v andaluském celku formou hostování.
02.02.19 00:40
Reus se odvolal proti vyloučení ze Segundy a tříletému zákazu působení v profesionálních soutěžích kvůli neplnění finančních závazků, avšak neuspěl. Katalánský klub se ještě může obrátit na španělské soudy.
01.02.19 00:58
Levante uvolnilo Ivi Lópeze do Sportingu Gijón, kde bude hostovat do konce ligové sezóny.
01.02.19 00:55
Axel Werner ukončil hostování v Huesce, aby mohl odejít do Málagy. Brankář Atlética bude ve druholigovém klubu rovněž hostovat.
31.01.19 23:12
Rajko Brežančić už není hráčem Huescy, za nespecifikovanou sumu přestoupil do Málagy, s níž podepsal smlouvu na rok a půl. Opačným směrem zamířil na hostování do konce června útočník Juanpi.
31.01.19 22:46
Iván Alejo toho v dresu Getafe letos příliš nenahrál, zlepšení mu má přinést hostování v Málaze do konce ligového ročníku, které již bylo potvrzeno.
28.01.19 14:50
Rober Ibáñez opouští na půl roku Getafe, druhou polovinu sezóny dohraje na hostování v druholigové Osasuně.
26.01.19 12:16
Hned dva hráče koupil za celkovou cenu 5 milionů eur Valladolid z Córdoby. A to Sergi Guardiolu, jehož hostování v Getafe tak skončilo předčasně, a Álvara Aguada. Oba podepsali s Pucelou smlouvu do roku 2023, druhý jmenovaný však dohraje sezónu v Córdobě formou hostování.
26.01.19 12:10
Getafe oznámilo konec hostování Mathíase Olivery v Albacete a hráče si z druholigového klubu stáhlo. Jedenadvacetiletý obránce tak je připraven zasáhnout do utkání v modrém dresu.
24.01.19 22:27
Stejně jako před týdnem, tak i tentokrát je ligový zápas Reusu v Segunda División odložen. Katalánský klub se v neděli měl představit na půdě Albacete, kvůli dluhům je však jeho budoucnost nejistá a vedení soutěže střetnutí odsunulo na neurčito.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Segunda División
DNES 16:00 26k Deportivo La Coruña -:- Gimnàstic Tarragona 0
DNES 18:00 26k Real Zaragoza -:- Albacete 0
DNES 18:00 26k Elche -:- Extremadura UD 0
DNES 20:00 26k Real Oviedo -:- Alcorcón 0
DNES 20:30 26k Cádiz -:- Tenerife 0
ZÍTRA 12:00 26k Mallorca -:- Lugo 0
ZÍTRA 16:00 26k Numancia -:- Osasuna 0
ZÍTRA 18:00 26k Reus Deportiu -:- Almería 0
ZÍTRA 18:00 26k Rayo Majadahonda -:- Málaga 0
ZÍTRA 20:30 26k Las Palmas -:- Sporting Gijón 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 12 Následující
Ja sem v Praze autem 2* tydne to bude urcite vic nez u tebe co dojedes max Z Brna do Zdaru s delivery *4* O Brnu se nebudeme bavit, tam je provoz jak u nas ve spicce. Akorat tam jezdi saliny. Jeste jsem neslysek ani zensky ze by se bali jezdit do Brna *5*
Nerikal si ze o vikendu nerozvazite baliky? Tak jak muzes vedet jak Praha vypada *4*
   avatar uživatele ace 7 dnes 12:14
lontak z Jihlavy co vyjede jednou za mesic na vylet me tady bude vyucovat jake je provoz v Praze a v Brne , ceho ja se tady jeste nedockam *2*
myslim provozem
Vzdyt Praha o vikendu vypada jak mesto duchu *5*
@ace to rozhodne ne, jak rikam Praha v Sobotu je i pro mene zkusene ridice z Brna.
   avatar uživatele ace 7 dnes 12:09
to rozhodne neni, asi zapominas, ze se bavis s nekym kdo je na silnicich denne *2*
-1
@ace navic Praha v sobotu je jak Brno v Pondělí ve spicce *4* takze no stres
   avatar uživatele ace 7 dnes 12:07
proto tam furt potkavam nejaky dementy s E a J *1*
@ace Brno? Sak to neni velkomesto aby tam byl problem ridit *4*
Předchozí 1 2 3 12 Následující

Top plkálisti dnes

1. BarcaGang 9
2. ace 7
3. tunak 2
4. Mindrot 2
5. Makak 2
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace