Espanyol, Getafe i Sevilla v Evropské lize zvítězily

Ángel vstřelil oba góly Getafe (© marca.es)

Velmi úspěšný den pro španělské kluby ve druhém kole základních skupin Evropské ligy. Espanyol, Getafe i Sevilla zvítězily.

CSKA Moskva - Espanyol 0-2 (65. Wu Lei, 95. Campuzano)

Espanyol udělal krok vpřed a díky výhře na půdě CSKA Moskva má první tři body do tabulky Evropské ligy.

Katalánci v Rusku prospali první poločas, za což je ale lepší CSKA nepotrestalo, když své příležitosti nevyužilo. Druhé dějství už ukázalo lepší tvář Espanyolu, který vše dokázal promítnout i do skóre.

Skvělou nahrávku Vargase přetavil v úvodní trefu Wu Lei a v nastaveném čase po kiksu domácích ve vápně pečetil Campuzano. Espanoyl se vrací do vlasti se třemi body.

Sestava Espanyolu: Diego López; Corchia, David López, Calero, Pedrosa; Víctor Sánchez, Roca, Granero (90. Lozano); Wu Lei (76. Piatti), Calleri (22. Campuzano) a Vargas.

Krasnodar - Getafe 1-2 (69. Ari - 36. a 61. Ángel)

Také Getafe uspělo na ruské půdě, k zaslouženému triumfu proti Krasnodaru navedly Madriďany dva góly Ángela.

První z nich vstřelil zkušený útočník v prvním poločase, ve kterém mohli hosté zasadit soupeři i další rány. Jenže Timorovi a Nyomovi zkazila radost branková konstrukce.

Po hodině hry to tak znovu musel být Ángel, kdo rozvlnil síť. Dvougólové vedení Getafe až příliš uklidnilo a Ari vrátil Krasnodar do hry. Další komplikací bylo vyloučení Timora, Rusové však početní výhody k vyrovnání nevyužili.

Sestava Getafe: Chichizola; Raúl García, Cabrera, Bruno, Nyom; Kenedy (76. Cucurella), Timor, Fajr, Portillo (72. Jason); Enric Gallego a Ángel (84. Maksimović).

Sevilla - APOEL 1-0 (18. Chicharito)

Sevilla v domácím prostředí splnila roli favorita, aby udolala APOEL, potřebovala jedinou branku, o kterou se postaral Chicharito.

V podstatě celé utkání bylo monologem Andalusanů, kteří drželi balón téměř 80 procent času. Zdálo se, že Chicharitův gól z 18. minuty spustí lavinu branek, ale opak byl pravdou.

Sevilla měla několik dobrých šancí na přidání pojistky, avšak selhala. S postupem času její snaha uvadala a Andalusané se spokojili s těsnou výhodou jediného gólu. To se jim nakonec vyplatilo, APOEL nedokázal Bona ohrozit natolik, aby mohl přemýšlet o lepším výsledku.

Sestava Sevilly: Bono; Pozo, Sergi Gómez, Koundé, Escudero; Jordán, Gudelj, Fran Vázquez; Rony Lopes (74. Banega), Chicharito (80. Dabbur) a Munir (62. Bryan Gil).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace