Ať Barcelona řekne pravdu, zlobí se Coutinhův agent

Philippe Coutinho (© as.com)

Barcelona údajně zvažuje, že by využila Philippa Coutinha jako protihodnotu při snaze o získání Neymara z PSG, což zkritizoval hráčův agent Kia Joorabchian.

"Pep Segura (ředitel fotbalové sekce Barcelony) mi minulý týden řekl, že Coutinho je neprodejný. Ve stejnou dobu mi to samé řekl i klubový prezident a ujistil mě, že nemá v plánu Coutinha prodat. Proto jsme se na možnosti přestupového trhu neohlíželi a proto nepřišly žádné nabídky," uvedl Joorabchian.

Podle Coutinhova zástupce ale není vše tak jasné: "Je evidentní, že André Cury (člen vedení Barcelony se zaměřením na Jižní Ameriku) má jiný přístup než Barcelona a vyvíjí tlak, aby se Coutinho stal součástí Neymarova přestupu. Byl jsem potichu, ale nedovolím, aby Barcelona lhala. Ať konečně řeknou pravdu! Pokud chtějí, aby Coutinho odešel, musí to říct, a my se pak s hráčem rozhodneme, co pro něj bude nejlepší."

Coutinho po přestupu z Liverpoolu nepřesvědčil na Camp Nou o svých kvalitách a byl často kritizován. Kromě zájmu PSG údajně přichází v úvahu i Brazilcův návrat do anglické Premier League.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace