Seriál Coutinho pokračuje i v zimě. Přestup je podle médií na spadnutí

Philippe Coutinho (© sport.es)

Opět rušno začíná být okolo Philippa Coutinha, kterého se marně snažila získat Barcelona už během loňského léta. Nyní mají podle médií Katalánci k brazilskému reprezentantovi blíže než kdy jindy.

Hodně to v minulém přestupovém období i po jeho skončení mezi oběma stranami vřelo, Barcelona a Liverpool se vzájemně osočovaly z nepravdivých informací ohledně námluv o přesunu 25letého fotbalisty a anglický klub se nechal slyšet, že Coutinhův přestup nepřichází v úvahu.

Nyní se situace uklidnila a podle anglického tisku se chystají jednání. Představitelé Reds měli dokonce mimo záznam uvést, že již berou Coutinhův odchod jako nevyhnutelný a jsou s ním smířeni. Důležitou roli hraje hráčovo přání vyzkoušet si působení na Camp Nou. 

A o jakých cifrách je řeč? Liverpool údajně požaduje 150 milionů eur, Barcelona se chystá položit na stůl 110 milionů a dalších 40 nabídnout formou výkonnostních bonusů. Chystá se velký lednový transfer, nebo opět zůstane jen u spekulací? Na to možná přinesou odpověď už následující dny.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace