Barcelona neuspěla ani s druhou nabídku za Coutinha

Philippe Coutinho (© sport.es)

Snaha Barcelony získat do svých řad Philippa Coutinha se stále nesetkává s úspěchem, Liverpool odmítl nabídku Katalánců ve výši 100 milionů eur.

Je to už podruhé, co dali Reds Barceloně košem. Poprvé se tak stalo v červenci, kdy to Blaugranas zkoušeli s 80 miliony eur. Přitom se samotným fotbalistou je už dohoda dle médií dávno uzavřená, Liverpool však trvá na tom, že svou hvězdu prodat nechce.

"Že někdo dá nabídku neznamená, že musíme uvažovat o prodeji hráče. Nejde o to, kolik je daný klub ochotný zaplatit, ale o to, že nejsme nuceni prodávat. Naší prioritou je udržet kluky, které máme, a vylepšit kádr," prohlásil manažer Liverpoolu Jürgen Klopp.

Přesto však Klopp přece jenom dal Barceloně naději, že se transfer uskuteční: "Kdyby odešel, uvidíme, jak zareagujeme. Hodně by záleželo na tom, kdy se přestup uskuteční. Zatím se tak nestalo."

Pětadvacetiletý Coutinho je ofenzivním záložníkem či křídelníkem, na Anfield Road přišel před čtyřmi roky z Interu Milán za 8,5 milionu liber a v červeném dresu se vypracoval mezi nejlepší hráče anglické Premier League. V roce 2012 si vyzkoušel La Ligu hostováním v Espanyolu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace