Barcelona se Neymara nevzdává. V plánech na leden ale není

Neymar (© marca.es)

Prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu promluvil pro klubovou televizi mimo jiné o kauze Neymar.

První muž Katalánců přiznal jednání, která však neskončila úspěchem. PSG žádalo za brazilskou hvězdu příliš. Bartomeu dodal, že klub je připraven o Neymara znovu usilovat, avšak ne hned v lednu.

"V lednových plánech není. V současné chvíli je vyloučeno, že by přišel v lednu. Sezóna se plánuje mezi lednem a únorem a v tuto dobu se budeme tématem znovu zabývat. Bude záležet na PSG, jestli bude znovu požadovat příliš vysoké cifry..." uvedl Bartomeu.

"Původně jsme neměli v plánu o Neymara usilovat. Během léta jsme se však dozvěděli, že chce z PSG odejít a v jeden moment byl Leonardo (sportovní ředitel PSG) ochoten jednat. K dohodě nedošlo, nemohli jsme přistoupit na podmínky PSG. Není pravda, že bychom nabízeli hráče na výměnu, to požadovalo PSG. Stejně tak není pravda, že Neymarův návrat žádali hráči v čele s Messim, jsou to profesionálové. Nebudu prozrazovat obsah osobních rozhovorů, ale hráči vítali možnost, že by se znovu setkali s bývalým spoluhráčem. O přestupech rozhoduje sportovní vedení klubu. Že si ho vyžádal Messi, to je jen městská legenda," dodal prezident Barcelony.

"Jednání jsou složitá. Někdy dospějete k dohodě a druhá strana pak přidá další požadavek," pokračoval Bartomeu, jenž nechtěl komentovat výrok zástupců PSG, podle kterého přišla první konkrétní nabídka až 27. srpna. "Nebudu prozrazovat detaily dlouhých jednání, uškodilo by to i PSG. Dokud není podepsáno, není o čem hovořit."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace