Rozložte nám mzdy do více let, nabízeli hráči Barcelony vedení, aby mohlo koupit Neymara

Gerard Piqué a Neymar (© marca.es)

Gerard Piqué prozradil, že fotbalisté Barcelony se snažili pomoci klubu při snaze o návrat Neymara.

Barcelona o Brazilce usilovala v létě, finanční nároky PSG však byly příliš vysoké, takže k dohodě, která se chvílemi zdála být blízko, nedošlo. Klubu navíc hrozilo, že by nesplnil podmínky FPP (Finanční fair-play). Netradiční pomocnou ruku nabídli samotní hráči.

"Navrhli jsme vedení, aby upravilo naše smlouvy, protože jsme věděli, že jde o Finanční fair-play. Máme s prezidentem velmi dobré vztahy, proto jsme mu nabídli, aby nám letošní mzdy rozložil do příštích dvou, tří nebo čtyř let, aby mohl koupit Neymara. Jdeme ruku v ruce s klubem, a pokud můžeme pomoci, neměli bychom s tím žádný problém. Snažili jsme se najít způsob, jak přestup zrealizovat. Klubu se náš návrh líbil," prozradil obránce Gerard Piqué.

Přestože Neymar nakonec zůstal v PSG, Piqué nevylučuje, že by přece jen mohl v budoucnu znovu oblékat dres Barcelony: "Neymar zpět v Barceloně? Ve fotbale nikdy nevíte. Říkali jsme mu, že jde do zlaté klece. Dveře do Barcelony má stále otevřené. Píše se, že sám by se rád vrátil, což je pravda."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace