Evropský lídr v počtu faulů i karet. Getafe pokračuje tam, kde vloni skončilo

Tvrdost Getafe poznal i Karim Benzema (© as.com)

Getafe bylo vloni častým terčem kritiky kvůli příliš tvrdé a defenzivní hře. Na herním stylu Bordalásova výběru se ale během léta zdá se nic nezměnilo.

Getafe zakončilo sezónu 2018/2018 jako nejvíce faulující tým ze všech předních evropských lig (673 nedovolených zákroků), jasné prvenství patřilo Madriďanům i v počtu nasbíraných žlutých karet (123).

V podobném duchu vstoupili Azulones i do letošního ligového ročníku. V prvním zápase na půdě Realu Madrid faulovali 28krát, z toho sedmkrát žlutě. Opět jde o nejvyšší cifry nejen v rámci La Ligy, ale i v porovnání anglickou (kde nejvíce faulů v prvním kole měl WBA - 16), italskou (Sassuolo - 23) či francouzskou soutěží (Lyon - 21).

"Jsme malý klub, který v rámci pravidel bojuje s maximálním nasazením. Myslím, že některé kritické komentáře nejsou fér k práci, kteoru odvádíme. Lidé z fotbalového prostředí ji dokáží ocenit, nejeden by se nám chtěl podobat," reagoval na výtky José Bordalás.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace