Getafe už tři zápasy nevystřelilo na branku a Bordalás si po dalším vyloučení stěžuje: Je to vůči mně neúcta od rozhodčích, hráčů, všech

Vyloučený José Bordalás (© marca.es)

Zatímco v posledních sezónách Getafe hrálo nad očekávání, letos se tým José Bordaláse trápí.

Oproti minulému ročníku se Getafe zhoršilo nejvíce z celé soutěže, v ligové tabulce 2019/2020 mělo po 22 kolech o plných 15 bodů více, než je tomu v probíhajícím ročníku.

Varovná jsou i další čísla. Getafe v této fázi sezóny nikdy nemělo v Primeře tak slabý útok (15 branek), navíc v posledních třech duelech ani nevypálilo na branku a na vstřelený gól čeká dokonce 450 minut.

Psychická nepohoda dolehla i na José Bordalás, kouč Azulones byl podruhé za sebou vyloučen a po utkání proti Realu Sociedad si stěžoval, že se mu nedostává respektu: "Nedává to smysl, vůbec nemá cenu mé vyloučení řešit. Stalo se to už tisíckrát, v každém zápase. Balón skončil v zámezí, podal jsem ho našemu hráči a Carlos Fernández (útočník Realu Sociedad) na mě začne ukazovat. Je to obrovská neúcta vůči mně ze strany rozhodčích, hráčů. všech."

Getafe má na patnáctém místě tabulky pouhé tři body k dobru nad sestupovým pásmem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace