Jediný v Celtě. Lobotka odehrál všechny dosavadní ligové mače

Stanislav Lobotka (© marca.es)

Jediný fotbalista Celty Vigo zasáhl do všech 28 ligových zápasů letošní sezóny. Je jím Stanislav Lobotka.

Slovenský reprezentant pokračuje v dokazování svých kvalit hned v první sezóně v La Lize. "Když jsem do Celty přestupoval, nečekal jsem, že budu hrát tolik. Trenér mi dává hodně důvěry a já chci i nadále pomáhat týmu. Máme šanci dostat se do pohárové Evropy a budeme o ni bojovat do poslední chvíle," říká 23letý záložník.

"Snažím se dělat vše na sto procent, být profesionálem na hřišti i mimo něj. Starám se o své tělo, po každém tréninku odpočívám, jím zdravě. Práce mě baví. Po příchodu do Celty jsem ještě neměl dostatek sebevědomí, protože jsem přestoupil z dánské ligy, která nepatří mezi nejlepší na světě, do španělské, která jí je. Snažil jsem se hrát jednoduše, neztrácet balón. S postupem času jsem si začal více věřit a mohu ukázat, co ve mně je."

Lobotka se nechce vracet k zájmu Interu Milán, který v lednu přišel s konkrétní nabídkou. Tu Celta odmítla a naopak s hráčem prodloužila smlouvu, nová hodnota Lobotkovy výkupní klauzule je 50 milionů eur. "V posledním přestupovém období se toho kolem zájmu Interu napsalo hodně, ale nerad o těchto věcech mluvím. Nějaká jednání proběhla, ale to je v rukou mého agenta. Soustředím se jen na Celtu Vigo, kde jsem spokojený," dodává rodák z Trenčína.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace