Nečekal jsem, že budu hrát tolik, přiznává Lobotka

Stanislav Lobotka (© marca.es)

Stanislav Lobotka působí v La Lize prvním rokem, přesto se mladý Slovák stal pravidelným členem základní sestavy Celty Vigo, což ho, jak sám přiznal, překvapilo.

"Budu upřímný. Nečekal jsem, že budu hrát tolik. Přišel jsem do Celty s nadějí, že šanci dostanu, ale nenapadlo by mě, že strávím na hřišti tolik minut. Denně pracuji, abych si místo v sestavě udržel," uvedl 22letý záložník, jemuž paradoxně pomohl špatný úvod ligového ročníku Galicijců. Juan Carlos Unzué poté zkoušel změny v sestavě a sázka na Lobotku se mu vyplatila.

Rodák z Trenčína nastoupil od první minuty ve všech pěti posledních zápasech a kromě jednoho utkání, v němž byl stažen z trávníku v 80. minutě, navíc odehrál plný počet minut. Fanoušky Celty Vigo si získal zejména poctivým přístupem a vysokou úspěšností přihrávek.

"Užívám si zejména domácích zápasy před našimi fanoušky. Každé utkání v La Lize je těžké, ale tvrdě pracujeme, abychom vylepšili naše tabulkové postavení," dodal fotbalista, za něhož Celta Vigo v létě zaplatila dánskému Nordsjællandu 5 milionů eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace