Mandava přiletěl do Madridu, chystá se podepsat smlouvu s Atléticem

Reinildo Madnava v dresu Lille

Levý obránce Mozambiku, Reinildo Mandava, v pondělí nenastoupil k tréninku v Lille a odletěl spolu se svým agentem do španělské metropole, aby zde proběhla lékařská prohlídka a nic nebránilo podpisu smlouvy.

Osmadvacetiletý krajní obránce se stane vůbec první posilou Atlética Madrid v zimním přestupovém období. K týmu se připojuje, aby se popral o místo v základní sestavě s Brazilcem Renanem Lodim. Mozambický hráč případně pod Simeonem může hrát také ve středu obrany, nebyla by to pro něj žádná novinka.

Mandava, kterému v červnu příštího roku v Lille vyprší smlouva, má za sebou velice úspěšný podzim. V dresu francouzského klubu odehrál 27 utkání, z toho šest v Lize mistrů. Dohodu s Lillem osobně stvrdil Diego Simeone, který potřeboval posílit obranné řady. Otázkou hodin je také oficiální oznámení další posily, kterou by měl být Daniel Wasse. Dánská reprezentant by tak měl zatmelit díru po odchodu Kierana Trippiera.

Vztah mezi Lille a Atléticem Madrid jsou v posledních letech na nadstandartní úrovni. V minulé sezóně se do francouzského klubu přesunul Grbič, nyní opačným směrem putuje mozambický obránce.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace