Mariano: Zůstávám, tohle bude můj rok

Mariano (© marca.es)

Mariano Díaz vyvrátil spekulace, že bude patřit mezi hráče, kteří opustí Real Madrid. Svoji budoucnost plánuje v bílém.

"Ne, ne, nebudu nic měnit. Tohle je můj klub. Zůstanu v Realu Madrid, dokud nevyhrajeme spoustu trofejí. Hodně jsem o šanci v Realu Madrid bojoval, tvrdě jsem pracoval a vždy snil o tom, že budu nastupovat za nejlepší tým světa," tvrdí přesvědčivě Mariano.

"Nemohu se dočkat nové sezóny, těším se, až si zase nazuji kopačky. Dobrodružství v Lyonu bylo dobré, ale návrat do Realu Madrid byl neuvěřitelný. Jsem superšťastný."

"Máme za sebou těžký rok, kdy nikdo z nás nedokázal naplnit svůj potenciál. Ale teď začínáme od nuly a s touhou vyhrát vše, co půjde. Já sám chci ukázat, proč mě Real Madrid koupil zpět. Jsem stoprocentně přesvědčený, že tady dokáži uspět. Tohle bude můj rok," dodává Mariano, jehož nevyvádí z míry ani ofenzivní posily, které jsou s příchodem na Bernabéu spojovány: "Každý, kdo přijde, bude vítán. Konkurenci je vždy ku prospěchu všech."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace