Sevilla touží po Marianovi. Do přestupu se ale může vložit Real Madrid

Mariano Díaz (© marca.es)

Sevilla si vyhlédla Mariana Díaze, který by se mohl stát nejdražší posilou v historii andaluského klubu.

Pětadvacetiletý útočník prožil skvělou první sezónu v Lyonu, kde v 45 utkáních zaznamenal 21 branek, v úvodu té letošní ale neplní tak důležitou roli. I proto je Lyon ochoten o transferu jednat.

Samotný hráč je už údajně domluven se Sevillou na podmínkách pětileté smlouvy a oznámil Lyonu přání přestoupit. Zbývá dohoda mezi kluby. První nabídku z Nerviónu ve výši 25 milionů eur Lyon odmítl a požaduje 40 milionů eur. Taková cifra by z Mariana udělala vůbec nejdražší nákup Sevilly, kterým je v současné chvíli Luis Muriel, jehož španělský celek získal vloni ze Sampdorie za zhruba poloviční částku.

Do hry o Mariana se však může vložit Real Madrid. Ten si před rokem, kdy hráče prodal Lyonu za 8 milionů eur, sice neprosadil do smlouvy možnost zpětného odkupu, média se ovšem shodují, že Real Madrid má na Mariana přednostní právo. Pokud se ho Lyon rozhodne prodat, mohou Blancos nabídku zájemce dorovnat a hráče zlanařit zpět do svých řad. Pokud by této klauzule Real Madrid nevyužil, obdrží 35 procent z přestupové ceny.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace