Může Real Madrid koupit zpět Mariana? Ani samotný hráč to neví

Mariano Díaz (© marca.es)

Mariano Díaz v Lyonu září, okamžitě se proto vyrojily spekulace o jeho možném návratu na Bernabéu. Ale má vůbec Real Madrid možnost koupit hráče zpět?

Čtyřiadvacetiletý útočník se do Lyonu přesunul na konci letošního června výměnou za 8 milionů eur, neboť v nabitém kádru Realu Madrid nedostával na hřišti mnoho prostoru. V Ligue 1 pookřál natolik, že se může pochlubit skvělou statistikou sedmi branek v devíti zápasech.

Španělská média se nedokázala shodnout, jestli byla součástí transferu i klauzule o zpětném odkupu ze strany Realu Madrid. Zatímco deník Marca informoval, že ano, a to v hodnotě 15 milionů eur, další madridský list AS tvrdil, že Blancos si jen zajistili možnost dorovnat jakoukoliv nabídku, kterou za hráče Lyon obdrží. Ani samotný fotbalista nemá jasno.

"Podepsal jsem s Lyonem smlouvu na pět let... Ale nevím, jestli si Real Madrid zajistil možnost zpětného odkupu," uvedl Mariano.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace