Messi opět řádil, Barcelona smetla Juventus

Lionel Messi opět zářil (© marca.es)

Fotbalistům Barcelony se povedla odveta za loňské čtvrtfinále Ligy mistrů, Juventus porazili na Camp Nou hladce 3-0. V utkání opět vynikal Lionel Messi, autor dvou branek.

V základní sestavě nastoupil poprvé Dembélé, a ačkoliv byl aktivní, první poločas příliš vzrušujících momentů nenabídl. Di Scigliova rána protáhla Ter Stegena, na druhé straně Buffon vytěsnil střelu Luise Suáreze. První gólový moment přišel až v závěru půle. Uruguayský útočník přiťukl míč Messimu, který přesnou střelou k tyči otevřel skóre. Barcelonské číslo deset překonal Buffona vůbec poprvé v kariéře.

Druhý poločas sice začal nejlepší šancí Juventusu v zápase, kterou Dybala poslal mimo, ale poté už vládla na trávníku zlepšená Barcelona. Po nedůrazném odkopu obrany měl snadnou úlohu Rakitić a vedení Katalánců znásobil a na 3-0 upravil po další skvělé akci muž večera Messi, který navíc během střetnutí jednou orazítkoval brankovou konstrukci. 

A protože rozhodčí zřejmě chybně neuznali gól Luise Suáreze kvůli špatně odmávanému offsidu, vstoupila Barcelona do letošního ročníku Ligy mistrů povedenou výhrou nad Juventusem v poměru 3-0.

Sestavy:

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Rakitić (77. Paulinho), Busquets, Iniesta (83. André Gomes); Messi, Dembèlé (71. Sergi Roberto) a Luis Suárez.

Juventus: Buffon; De Sciglio (41. Sturaro), Barzagli, Benatia, Sandro; Pjanić, Matuidi, Bentancur (63. Bernardeschi), Dybala, Costa a Higuaín (87. Caligara). 

Branky: 45. a 69. Messi, 56. Rakitić.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace