Barcelona získala v Turíně bod i jistotu postupu

Messi tentokrát v základní sestavě chyběl (© marca.es)

Šlágr středeční Ligy mistrů branku nepřinesl, Juventus remizoval s Barcelonou 0-0, což španělskému zástupci stačí k jistotě postupu z prvního místa základní skupiny.

Ernesto Valverde nechal překvapivě odpočívat Jordi Albu a Lionela Messiho, aby nabrali síly na důležitý víkendový souboj s Valencií. Barcelona zvolila praktický přístup k utkání s vědomím, že remíza by mohla být dostatečným výsledkem. 

Juventus se nenechází v ideálním rozpoložení, což potvrdilo i dnešních 90 minut. Kromě úvodu a závěru střetnutí si Stará dáma nevěděla se španělským soupeřem rady. Ter Stegen musel hned ve druhé minutě poprvé zasáhnout, poté už mohl být na dlouhé desítky minut v klidu. Barcelona orazítkovala Rakitićem tyč.

Po změně stran hosté přidali a Buffona vyzkoušeli Suárez a Deulofeu. Digne sám před brankářem zbytečně hledal Luise Suáreze. Dělbu bodů chtěl v nastaveném čase narušit Dybala, jehož nečekaná střela pořádně protáhla Ter Stegena, jenž vytasil nejlepší zákrok večera. Barcelona slaví postup z první pozice skupiny.

Sestavy:

Juventus: Buffon; Barzagli, Benatia, Rugani; Cuadrado (71. Marchisio), Pjanić (65. Bentancur), Khedira, Sandro; Dybala, Higuaín a Costa (85. Matuidi). 

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Umtiti, Digne; Rakitić, Busquets, Iniesta (81. Jordi Alba); Deulofeu (56. Messi), Paulinho a Luis Suárez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace