Preview: Juventus - Barcelona

Stadion Juventusu (© marca.es)

Středeční program Ligy mistrů nabídne i atraktivní bitvu gigantů - Juventus si to rozdá s Barcelonou.

A ve hře není nic menšího než první místo skupiny D, které prozatím drží desetibodová Barcelona, Stará dáma má konto chudší o tři body. Katalánci se po 225 dnech vracejí na místo, kde projekt Luise Enriqueho dostal poslední a rozhodující direkt.

Nyní je na lavičce Barcelony Ernesto Valverde a zatím si vede skvěle. V lize mu stačily tři měsíce, aby udělal velký krok k titulu, v Evropě jeho mužstvo ztratilo první body až v minulém utkání na hřišti Olympiakosu. Hosté by se mohli v Turíně spokojit i s remízou, která by jim zajistila skupinový primát a postup. To Juventus potřebuje zvítězit, neboť na něj dotírá třetí Sporting Lisabon.

Bernardeschi nenastoupí v dresu Juventusu, Dembélé, Sergi Roberto, Mascherano a Rafinha jsou ztráty hostů, kteří by v útoku opět mohli dát důvěru Pacu Alcácerovi. Dlouho přehlížený fotbalista hrál v posledních střenutích klíčovou roli a vidí světlo na konci tunelu.

Čas výkopu nepřekvapí, je v tradičních 20:45. Mužem v černém bude Srb Milorad Mažić.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace