Preview: Barcelona - Juventus

Barcelona - Juventus (© marca.es)

Barceloně se povedl vstup do nového ročníku La Ligy na výbornou, dnes ji ale čeká těžký test v podobě prvního zápasu Ligy mistrů proti Juventusu Turín.

Byla to právě Stará dáma, která si s Barcelonou pohrála v minulém ročníku milionářské soutěže a zavřela jí dveře do semifinále po výhře 3-0 a remíze 0-0 v odvetě. Katalánci slova o odplatě odmítají, ale krutou prohru z Turína mají stále v paměti.

Camp Nou se těší na to, co předvede Lionel Messi. Argentinská hvězda se může pochlubit skvostnou formou, herní i střeleckou. Po svém boku by Messi měl poprvé od úvodního hvězdu mít Ousmana Dembélého, který v lize proti Espanyolu jen střídal. Paco Alcácer a Rafinha naopak nenastoupí, neboť jsou na marodce. Arda Turan, Aleix Vidal a Digne rovněž absentují.

V útoku Juventusu nebude chybět Dybala, kterého Barcelona sleduje a v létě se jej pokoušela získat. Neúspěšně. Allegri bude muset při skládání základní jedenáctky improvizovat, k zápasu totiž neodcestovali Chiellini, Höwedes, Mandžukić, Marchisio a vykatovaný Cuadrado.

Utkání začíná na Camp Nou ve 20:45, řídit ho bude Slovinec Damir Skomina.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace