Preview: Barcelona - Sporting Lisabon

Barcelona versus Sporting Lisabon (© marca.es)

Barcelona hostí v rámci Ligy mistrů lisabonský Sporting a ve hře je ze strany Katalánců už jen čest a finanční prémie za vítězství.

Barcelona si totiž s předstihem zajistila postup i první místo v základní skupině D, což kontrastuje se situací soupeře, který, pokud chce v milionářské soutěži přezimovat, musí na Camp Nou vyhrát a ještě doufat v pomoc od Olympiakosu proti Juventusu.

Základní sestava, kterou Erneste Valverde vyšle na trávník, nabídne několik změn oproti obvyklému složení. Účast Piquého, Busquetse, Rakitiće, Luise Suáreze či Messiho se přesto očekává, z méně vytížených hráčů pak doufají ve start Cillessen, Sergi Roberto, Digne, Aleix Vidal či André Gomes.

Mascherano, Iniesta, Umtiti, Rafinha a Dembélé nenastoupí. Hosté se musejí obejít bez zraněné dvojice Silva a Doumbia. Na Camp Nou, který byl nedávno jeho domovem, se vrátí stoper Mathieu, který několikrát poslal do Španělska jedovaté vzkazy, zejména novinářům.

Zápas začíná ve 20:45, rozhodčím bude Craig Thomson ze Skotska.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace