Messi zlomil prokletí jménem Chelsea, Barcelona v Londýně remizovala

Lionel Messi (© marca.es)

Solidní pozici si do osmifinálové odvety Ligy mistrů proti Chelsea vytvořili fotbalisté Barcelony, když na půdě soupeře remizovali 1-1.

Barcelona měla v Londýně po celý zápas výraznou územní převahu, jenže zejména v prvním poločase byli domácí nebezpečnější. Zatímco Barcelona zahrozila jen hlavičkou Paulinha vedle, Ter Stegena musela při dvou střelách Williana zachránit branková konstrukce.

Po hodině hry se už Brazilec gólu dočkal, když zamířil přesně k tyči. Barceloně se v útoku nedařilo, přesto přišla vyrovnávající trefa, kterou jí doslova daroval Christensen, jenž špatnou rozehrávkou namazal Iniestovi. Zkušený záložník ještě vylepšil pozici pro Messiho, který tak konečně ukončil gólový půst proti Chelsea.

Ve zbytku utkání se toho už příliš neudálo, Barcelona si odváží z Anglie remízový výsledek. Jeho skutečnou hodnotu určí až odvetných 90 minut na Camp Nou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace