Preview: Barcelona - Chelsea

Lionel Messi (© marca.es)

Jako posledního ze španělských zástupců v osmifinále Ligy mistrů čeká odvetný duel Barcelonu. Na Camp Nou přivítá anglickou Chelsea.

Nejdůležitější novinkou je návrat Lionela Messiho. Argentinec kvůli narození syna Cira zmeškal zápas proti Málaze, dnes je ale připraven pomoci Barceloně k přesunu do dalšího kola. V Londýně se zrodila remíza 1-1, takže k jistotě postupu dnes potřebují Katalánci zvítězit.

Semedo a Denis Suárez nenastoupí, Coutinho nemohl být zapsán na soupisku a rovněž se na hřišti neobjeví. V nominaci není ani Yerry Mina. V základní sestavě se neočekávají žádné převratné novinky, bude vycházet z té obvyklé. Dembélé podle všeho začne na lavičce. Od Luise Suáreze se očekává přerušení série bez gólu v Lize mistrů. Zatímco v lize je Uruguayec druhým nejlepším kanonýrem, v milionářské soutěži se prosadil naposledy při loňském magickém obratu proti PSG.

Chelsea postrádá Davida Luize a největší neznámou v její jedenáctce je obsazení útočné pozice. Conte opět zvažuje možnost nenasadit žádného klasického forvarda a místo něj posunout na hrot Edena Hazarda. Zápasy dnešních soupeřů vždy nabízely krásné i kontroverzní momenty, proto se očekává zajímavá podívaná i dnes.

Na Camp Nou bude uveden míč do pohybu ve 20:45, rozhodčím bude Slovinec Damir Skomina.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace