Morata: Bohužel jsem musel nosit i jiné dresy, ale vždy jsem fandil Atléticu

Álvaro Morata (© as.com)

Álvaro Morata prošel Realem Madrid či Juventusem, jako doma se ale španělský útočník cítí v Atléticu Madrid.

"Když jsem byl malý, dělal jsem v Atléticu podavače míčů. Přestalo mě bavit hrát fotbal jen pro zábavu a chtěl jsem se stát profesionálem. V té době začínáte mít agenty, kopačky od sponzorů... Na mě to byl příliš velký tlak, navíc jsem nehrál pravidelně, proto jsem se rozhodl odejít. V Getafe jsem prožil hezký rok, poté přišel Real Madrid. Jenže já chodil s otcem na Calderón (bývalý stadion Atlética) a toužil hrát tam," uvedl Morata. "Bohužel jsem musel nosit i jiné dresy, ale vždy jsem fandil Atléticu. Vzpomínky zůstanou, ale teď jsem šťastnější než kdy jindy."

"V Turíně se mi líbilo. Když jsem šel do baru na rohu, lidé mě objímali. Tamější fanoušci byli skvělí. Ale myslím, že bych byl spokojený kdekoliv v Itálii. Alici (manželka) Itálie chybí, pokud máme den dva volna, rádi se tam vracíme."

Spojení Moraty a Atlética začalo znovu platit vloni formou hostování na rok a půl, po letošní sezóně dojde k automatickému uplatnění opce na trvalý přestup z Chelsea v ceně 56 milionů eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace