Nečekaný návrat? Cristiano Ronaldo chce znovu hrát za Real Madrid

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Chystá se na léto nečekaná přestupová bomba v podobě návratu Cristiana Ronalda do Realu Madrid? Podle tisku ano.

Sněhobílý dres by znovu rád oblékal samotný Portugalec, jenž není spokojen s kritikou, která se na něj valí po vypadnutí z Ligy mistrů s Portem, současný zaměstnavatel Cristiana Ronalda Juventus se navíc trápí i v lize, kde má velkou ztrátu na první místo.

Hráčův agent už údajně začal jednat o podmínkách možného znovusetkání Realu Madrid a 36letého fotbalisty, jenž je i přes svůj věk stále střelecky potentní. Staré dámě letos vypomohl 27 góly ve 32 utkáních.

Italský celek však marně vyhlíží úspěch v Lize mistrů. Také Real Madrid od odchodu Cristiana Ronalda v roce 2018 tápe, proto by obnovená spolupráce mohla být výhodná pro obě strany. To ostatně naznačil i trenér Bílého baletu Zinédine Zidane: "Sami víte, co Cristiano znamená pro Real Madrid a jak moc ho tady máme všichni rádi. Čeho v Realu Madrid dosáhl, je úžasné. Ale teď je hráčem Juventusu, kde hraje výborně. Píše se toho hodně, ale nemohu nic komentovat."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace