Neymar má podle tisku blíže do Realu Madrid než do Barcelony

Neymar (© marca.es)

Budoucnost Neymara je pro španělský tisk stále vděčným tématem. Změnil se však směr, kterým by Brazilec měl zamířit.

Zatímco v minulých týdnech se spekulace soustředily výhradně na návrat 27leté hvězdy PSG do Barcelony, nyní je podle madridských i katalánskýych médií favoritem na Neymarovo získání Real Madrid.

Jednání mezi Barcelonou a PSG totiž nijak nepokročila. Katalánci nedokáží splnit finanční požadavky francouzské strany, která nemá zájem, aby do operace byli začleněni jiní hráči, o což se Barcelona za pomoci Coutinha, Rakitiće či Dembélého snažila. Vztahy mezi oběma kluby navíc nejsou ideální, proto by PSG Neymara raději udalo jinde. A jedinou další možností je právě Real Madrid.

Není žádným tajemstvím, že prezident Bílého baletu Florentino Pérez měl pro Neymara vždy slabost. PSG by klubu z hlavního města nabídlo příznivější podmínky dohody, která by mohla mít i podobu ročního hostování s následnou opcí. Samotný Neymar si vysnil návrat na Camp Nou, přesunu na Bernabéu by se však podle dnešních novinek rovněž nebránil, prioritou pro něj je opustit PSG.

Kam Neymar zamíří? Najde Barcelona přece jen s PSG společnou řeč nebo Real Madrid získá právě tuto hvězdu, když krachla snaha o zlákání Paula Pogby? Odpověď přinesou následující tři týdny, během kterých zůstane přestupové okno otevřené.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace