Tebas: Neymar není dobrým vzorem, budu radši, když se nevrátí

Javier Tebas (© as.com)

Prezident La Ligy Javier Tebas promluvil o možnosti návratu Neymara do Barcelony.

Brazilec opustil Camp Nou před dvěma roky za rekordních 222 milionů eur, v PSG ale štěstí nenašel. Fotbalově strádá a navrch má řadu problémů mimo trávník. To je důvod, proč si Tebas Neymarův návrat nepřeje.

"Líbil by se mi, kdyby se choval lépe. Možná je to skvělý hráč, ale chování je velmi důležité vzhledem k hodnotám, které promítáme do soutěže. Pokud není mimo hřiště dobrým vzorem, budu radši, když se nevrátí. Barcelona by musela prodat několik hráčů, záleží na ceně. Chceme do La Ligy přivádět velké hráče, ale v případě Neymara není jeho počínání dobré, protože nakonec se píše jen o tom, jestli hráč udělal tohle nebo tamto. Hodně jsme v La Lize pracovali na udržení hodnot a nechceme nic měnit," uvedl Tebas.

Šéf soutěže zmínil také pondělní dohrávky, kterých se odmítá vzdát, přestože jsou trnem v oku fanoušků, prezidentovi Španělského fotbalového svazu Luisi Rubialesovi i klubům, ktere nastupovaly v netradiční den nejčastěji. "Letos budou lépe rozdělené," slibuje Tebas.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace