Real Madrid popřel zájem o Neymara

Neymar (© marca.es)

Real Madrid v oficiálním prohlášení popřel, že by usiloval o Brazilce Neymara.

Hvězda PSG je neustále spojována s možným přesunem do hlavního města Španělska. Podle tisku má Florentino Pérez pro Neymara slabost a vidí v něm nejlepší náhradu za Cristiana Ronalda, který přestoupil do Juventusu.

Média tvrdí, že prezident Realu Madrid je ochoten za 26letého Neymara zaplatit až 300 milionů eur, což by byla nejvyšší částka v historii přestupového trhu, klub ale spekulace odmítl.

"Vzhledem k neustálým informacím, které spojují hráče PSG Neymara s naším klubem, chce Real Madrid upřesnit, že nemá v plánu učinit jakoukoliv nabídku za tohoto fotbalistu. Vztah mezi oběma kluby je skvělý, a pokud by měl Real Madrid zájem o nějakého hráče PSG, kontaktovali bychom nejprve klub," říká prohlášení, které Real Madrid zveřejnil na svém webu.

Neymar není jediným zmiňovaným jménem ve spojitosti se zájmem Realu Madrid. Blancos lanaří také záložníka Chelsea Edena Hazarda, jehož cenovka se pohybuje okolo 180 milionů eur.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace