Pro Lucase je Griezmann největším favoritem na Zlatý míč

Reprezentanti Francie Griezmann, Lucas a Lemar ve službách Atlética (© as.com)

Podle mnohých je Antoine Griezmann tím, kdo by letos mohl mohl narušit dlouholetou hegemonii Lionela Messiho a Cristiana Ronalda v ocenění Zlatého míče.

Mezi příznivce takového názoru patří i Francouzův krajan Lucas Hernández: "Po všem, co tento rok dokázal, je pro mě Griezmann největším favoritem na zisk Zlatého míče."

Atlético dovedl Griezmann k vítězství v Evropské lize, s národním týmem se v Rusku stal mistrem světa. Po rušném období, kdy se spekulovalo o jeho přestupu do Barcelony, podepsal na Wandě novou smlouvu do roku 2023.

"Jsem šťastný a hrdý, že jsem členem Atlética. Kéž by se mi povedlo dostat klub co nejvýše. Pokusíme se vyhrát každý zápas a uvidíme, kam až můžeme dojít," prohlásil Griezmann po posledním utkání proti Rayu, které Atlético vyhrálo 1-0. 

Lucas Hernández odmítl kritiku za špatný výkon svého týmu v malém madridském derby slovy, že "důležité je dát o gól více než soupeř a vyhrát, je jedno jak".

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace