Setién s Coutinhem počítá. Je to skvělý hráč, říká

Philippe Coutinho (© marca.es)

Quique Setién naznačil, že by budoucnost Philippa Coutinha mohla být na Camp Nou.

Brazilský záložník se nedokázal v dresu Barcelony po přestupu z Liverpoolu naplno prosadit a letošní sezónu tráví na hostování v Bayernu Mnichov. Bavorský celek ale podle všeho nevyužije opci ve výši 120 milionů eur, což by znamenalo, že se Coutinho vrátí do Barcelony.

Trenér Katalánců Quique Setién prohlásil, že se 27letým fotbalistou počítá: "Myslím, že je to skvělý hráč. Velmi se mi líbí. Patří Barceloně, a pokud by ho chtěl někdo získat, musel by zaplatit hráčovu výkupní klauzuli (400 milionů eur) nebo určitou částku. Počítám s ním pro začátek příští sezóny. Nevím, co chce udělat. Možná si s ním budu muset promluvit a zeptat se ho. Je to skvělý hráč, o tom není pochyb."

I přes Setiénova slova je Barcelona připravena naslouchat nabídkám, požadovanou cifru za Coutinha údajně klub snížil na 80 milionů eur, tedy zhruba polovinu oproti přestupové částce, kterou za něj v roce 2018 zaplatil.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace