Trofej po třech zápasech. Marcelino po Supercopě vyzdvihl hráče

Marcelino pri oslavách (© marca.es)

Marcelino García Toral začal angažmá v Athleticu nejlepším možným způsobem - vyhranou trofejí.

Lvi ve finále Supercopy zdolali Barcelonu 3-2 po prodloužení, nový lodivod baskického celku pozvedl trofej po pouhých třech zápasech ve funkci.

"Jsem v Bilbau chvíli, ale pravdou je, že to byl produktivní čas. Je to zásluha hráčů, kteří si prací v minulé sezóně zasloužili tady být. Porazili Barcelonu a Real Madrid a stali se šampiony. Chci poděkovat také Adurizovi, Beñatovi a San Josému - hráčům z minulé sezóny - a samozřejmě také trenérskému týmu," uvedl spokojený Marcelino. Hezké gesto směrem k bývalému kouči Garitanovi udělal i Athletic, když jej přidal do vítězné týmové fotografie, stejně tak i fotbalisty z minulé sezóny, kteří už nejsou součástí aktuální soupisky.

Marcelino po historicky třetím triumfu Athleticu v soutěži vyzdvihl přístup hráčů: "Šli jsme do zápasu s veškerou skromností světa. Je neuvěřitelné, jak hráči pracují a bojují. Vzali si do hlavy, že tento zápas vyhrají, jsme na ně hrdí. Práci si užíváme, protože nám ji hodně usnadňují."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace