Yaya Toure chce pomoci Barceloně a nabízí své služby

Yaya Toure

Bývalý hráč Barcelony a Manchesteru City reagoval na silnou krizi Blaugranas a nabídl své služby. V 38 letech pochopitelně nepočítá s tím, že by vyběhl na hřiště, ale jako asistent usedl vedle Ronalda Koemana.

Yaya Toure si je vědom toho, pod jakým tlakem je v současnosti Ronald Koeman. Barcelona prochází výsledkovou krizí, trápí jí obrovské dluhy a zatím nevidí světlo na konci tunelu. Toure, který s Barcou vyhrál Ligu mistrů, proto reaguje a nabízí Koemanovi své služby.

38letý bývalý hráč Barcelony a Manchesteru City je v současnosti asistentem trenéra v ruském klubu Akhmat Grozny. Zároveň si je dobře vědom skutečnosti, že Barcelona se možná v nejbližší době bude poohlížet po novém trenérském týmu, i když by bylo velkým překvapením, pokud by Toure měl usednout právě na místo Koemana.

"Můj čas v Barceloně je jednou z nejhezčích vzpomínek v celé mé hráčské kariéře."

"Klub se rozhodl mi věřit, když jsem byl ještě mladý. Budu navždy vděčný za to, co pro mě udělal."

"Může to být pro Barcelonu těžké období, ale moje víra v Barcu je silná. V případě, že bude klub potřebovat, budu mu plně k dispozici."

Vedení klubu nadále věří Koemanovi, i když se před pár dny objevily spekulace, že by ho mohl na lavičce vystřídat Roberto Martinez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace