STABLE 3.22.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2017/2018 / Atlético Madrid - Barcelona (preview)

Atlético Madrid - Barcelona (preview)

14.10.17 19:45 Základní část - 8. kolo

Atlético Madrid

1:1

(1:0)

Barcelona

Rozhodčí: Antonio Mateu Stadion: Estadio Wanda Metropolitano Diváci: 0 (0%)

Preview k zápasu

V osmém kole se o vítězi ligového ročníku nerozhoduje, přesto může zápas na stadionu Wanda Metropolitano napovědět, jaký osud letošní La Ligu čeká. Atlético Madrid hostí Barcelonu, a pokud Katalánci na jednom z nejtěžších míst v zemi uspějí, potvrdí tak svou dosavadní suverenitu.

Vždyť Barcelona má jako jediná stoprocentní bilanci, impozantní skóre 23:2 a ve formě hrajícího Lionela Messiho, jenž vyřešil problém Argentiny a poslal ji na Mundial. Ernesto Valverde může využít služeb Andrése Iniesty, jehož zranění nebylo vážné, ale Rafinha, Dembélé a Arda Turan nemohli být povoláni, Aleix Vidal a Paco Alcácer rovněž v nominaci nejsou, a to z rozhodnutí kouče.

Atléticu se na Barcelonu nedaří, Diego Simeone ji ještě v lize neporazil. Zafunguje kouzlo nového stadionu Wanda Metropolitano a pomůže k prolomení bídné bilance? Dobrou zprávou pro Chola je, že nemusí řešit absenci klíčových fotbalistů, Vrsaljka dokáže zastoupit Juanfran. Werner, Augusto a Vietto mezi povolanými nejsou.

Bilance týmů

4 0 2 2 3:5 17%
4 2 2 0 5:3 67%

Vzájemné zápasy

ID:403304 21.09.16 22:00 Barcelona logo týmu 1:1 logo týmu Atlético Madrid 5.kolo, Základní část
ID:405302 26.02.17 16:15 Atlético Madrid logo týmu 1:2 logo týmu Barcelona 24.kolo, Základní část
ID:4194046 14.10.17 19:45 Atlético Madrid logo týmu 1:1 logo týmu Barcelona 8.kolo, Základní část
ID:4194237 04.03.18 15:15 Barcelona logo týmu 1:0 logo týmu Atlético Madrid 27.kolo, Základní část
ID:10367696 24.11.18 00:00 Atlético Madrid logo týmu -:- logo týmu Barcelona 13.kolo, Základní část
ID:10367881 06.04.19 02:00 Barcelona logo týmu -:- logo týmu Atlético Madrid 31.kolo, Základní část
ID:10420524 24.11.18 00:00 Atlético Madrid logo týmu -:- logo týmu Barcelona 13.kolo, Základní část
ID:10420709 06.04.19 02:00 Barcelona logo týmu -:- logo týmu Atlético Madrid 31.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 770023:2 (+21)21
2.Real Madrid 852115:7 (+8)17
3.Sevilla 85129:4 (+5)16
4.Atlético Madrid 743012:4 (+8)15
5.Valencia 743015:7 (+8)15
6.Real Betis 741214:11 (+3)13
7.Real Sociedad 841319:17 (+2)13
8.Leganés 73225:3 (+2)11
9.Athletic Club 832310:9 (+1)11
10.Villarreal 73139:9 (0)10
11.Levante 82428:10 (-2)10
12.Espanyol 82337:11 (-4)9
13.Celta de Vigo 722313:11 (+2)8
14.Getafe 822410:9 (+1)8
15.Deportivo La Coruña 72149:16 (-7)7
16.Girona 71336:11 (-5)6
17.Las Palmas 72055:13 (-8)6
18.Eibar 72053:17 (-14)6
19.Deportivo Alavés 81073:12 (-9)3
20.Málaga 70164:16 (-12)1

Aktuálně

VČERA 21:27
Dnešní ligové utkání mezi Betisem a Athleticem mělo původně začít v 18:30, v Andalusii ale panují vysoké teploty, proto byl výkop odložen na 20:00.
VČERA 13:07
Deportivo Alavés včera rozobralo Rayo Vallecano 5:1 a zaznamenalo tretiu výhru v rade a okupuje predné priečky tabuľky.  Baskickému klubu sa od angažovania trénera Abelarda veľmi darí, keď v tridsiatich zápasoch nazbierali úctyhodných 51 bodov za 16 výhier a 3 remízy, čo je po Barcelone, Realu Madrid a Átleticu najviac za rovnaké sledované obdobie.
VČERA 11:55
Dnešního tréninku Atlética se po zranění zúčastnil také Santiago Arias, jenž bude připraven nastoupit v příštím utkání.
VČERA 00:49
Barcelona se i v dnešním derby proti Gironě musí obejít bez Malcoma, jenž stále nedostal od lékařů zelenou k návratu. První start v sezóně si naproti tomu může připsat Denis Suárez, jehož zranění z přípravného období je minulostí.
22.09.18 16:52
V sestavě Realu Madrid proti Espanyolu bude chybět Dani Carvajal. Reprezentační bek má zdravotní potíže a není v nominaci. V té chybí také Toni Kroos z rozhodnutí trenéra Lopeteguiho.
22.09.18 12:08
Sedm let vězení a pokuta 17 milionů eur. To je verdikt, který vynesly španělské soudy nad Teresou Riverou, někdejší prezidentkou Raya Vallecana, jejíž jméno nesl i stadion madridského celku. Třiaosmdesátiletá Teresa Rivero byla odsouzena za finanční podvody, proti trestu se může odvolat.
22.09.18 12:01
Ángel Rodríguez je v úvodu sezóny klíčovým útočníkem Getafe, jehož trenér José Bordalás však odmítá, že by mužstvo bylo na gólech svého nejlepšího útočníka závislé: "Jsme fotbalový tým, nikdo není nepostradatelný. Nejsme Ángel a dalších 10 hráčů."
22.09.18 11:58
Ibrahim Amadou byl po operaci vykloubeného lokte propuštěn z nemocnice, zatím není jasné, jak dlouhá pauza fotbalistu Sevilly čeká.
21.09.18 17:47
Aritz Aduriz má znovu zdravotní potíže, útočník Athleticu nebude k dispozici pro víkendový zápas proti Betisu.
21.09.18 17:45
Celta Vigo se v zítřejším mači proti Valladolidu bude muset obejít bez klíčového beka Huga Malla, jehož nepustí na hřiště svalové potíže.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 16 Následující
Takhle to úplně eliminuje ten potenciál, že by se pískalo vyrovnaněji.
@Carlitos Tak byl poslední hráč, ne? Ale to je celkem jedno. Přišlo by mi daleko lepší, kdyby ti videorozhodčí na ne tak závažný momenty alespoň upozorňovali a při těch významnejch zasáhli automaticky.
@Carlitos Skokú Messiho? Si to pozri ešte raz. Veď mu tam dal bodyček úplne bez snahy hrať loptu. Takých penált bolo písknutých mraky.
V tipovacke mam jedinu smolu, proste netrafim presny vysledok *1* *12* *50*
@Makak Tak asi se nemůže kontrolovat každý faul, to by se pak nehrálo. To MAtSe na Pirtua faul byl, ale nemyslim, že na žlutou, normálka. Toho Busquetse si překontrolovat ale na rozdíl od těch dvou skoků Messiho měl, protože to bylo kousek před vápnem, takže už jenom kvůli možný penaltě, navíc to byl jasný faul, i když před vápnem.
Jinak ten styl využití videa je fakt nešťastnej, takhle to akorát pošlou do kopru. Ve 35. minutě se díky tomu odhalí zákrok na červenou, ale když tam potom Ter Stegen sestřelí Portua minimálně za žlutou, hraje se v klidu dál, a to samý při jasnym faulu Muniesy na Busquetse (což už by GOAT pochopitelně proměnil) *21*
@Carlitos Proto se ptám, jestli je cinknutej *1*
@Makak A tak je to správně, ne?
@BRIAN19 Tjn, pro mě životní haluz*5*
@Carlitos Od přípravy hraje naprosto tragicky a dnes stál Barcelonu body.
Předchozí 1 2 3 16 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace