STABLE 3.22.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2017/2018 / Espanyol - Eibar (preview)

Espanyol - Eibar (preview)

18.04.18 19:30 Základní část - 33. kolo

Espanyol

0:1

(0:1)

Eibar

Rozhodčí: Alejandro José Hernández Hernández Stadion: RCDE Stadium Diváci: 12,113 (30%)

Preview k zápasu

Jediný bod z posledních dvanácti možných ještě prohloubil krizi Espanyolu, který by na nepovedenou sezónu nejraději zapomněl. Ještě předtím si ale musí zajistit záchranu, což se mu vzhledem ke špatným výsledkům ještě nepovedlo, náskok na poslední trojku se přitom zmenšuje.

Ve třiatřicátém kole se na RCDE Stadium představí Eibar, kde naopak panuje s ligovým ročníkem i přes těžký začátek spokojenost. Atak pohárových příček se zřejmě konat nebude, ale to by ze strany Basků byla nadstavba a bonus, prvotní cíl v podobě záchrany splnili s předstihem.

Pokud jde o absence pro dnešní duel, tak za Espanyol nemůže nastoupit Diego López, Naldo a Óscar Duarte, zatímco Eibar nemohl povolat Arbillu, Ramise, Rica, Orellanu, Inuie a Enriche. To znamená nutnost improvizace zejména ve středu obrany.

Bilance týmů

4 0 2 2 5:8 17%
4 2 2 0 8:5 67%

Vzájemné zápasy

ID:403639 22.10.16 13:00 Espanyol logo týmu 3:3 logo týmu Eibar 9.kolo, Základní část
ID:405638 18.03.17 13:00 Eibar logo týmu 1:1 logo týmu Espanyol 28.kolo, Základní část
ID:4194106 03.12.17 17:30 Eibar logo týmu 3:1 logo týmu Espanyol 14.kolo, Základní část
ID:4194291 18.04.18 19:30 Espanyol logo týmu 0:1 logo týmu Eibar 33.kolo, Základní část
ID:10367632 25.09.18 02:00 Espanyol logo týmu -:- logo týmu Eibar 6.kolo, Základní část
ID:10367769 19.01.19 00:00 Eibar logo týmu -:- logo týmu Espanyol 20.kolo, Základní část
ID:10420460 25.09.18 20:00 Espanyol logo týmu -:- logo týmu Eibar 6.kolo, Základní část
ID:10420597 19.01.19 00:00 Eibar logo týmu -:- logo týmu Espanyol 20.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 33258083:19 (+64)83
2.Atlético Madrid 32218354:15 (+39)71
3.Real Madrid 32207579:35 (+44)67
4.Valencia 32205760:33 (+27)65
5.Real Betis 321641253:53 (0)52
6.Villarreal 331561245:40 (+5)51
7.Sevilla 331461341:52 (-11)48
8.Celta de Vigo 331281352:46 (+6)44
9.Girona 321281244:49 (-5)44
10.Getafe 321191236:30 (+6)42
11.Real Sociedad 321171457:52 (+5)40
12.Eibar 321171436:46 (-10)40
13.Athletic Club 329121135:38 (-3)39
14.Leganés 331161628:41 (-13)39
15.Deportivo Alavés 321221829:45 (-16)38
16.Espanyol 328121226:39 (-13)36
17.Levante 326131328:48 (-20)31
18.Deportivo La Coruña 33691832:65 (-33)27
19.Las Palmas 32562122:64 (-42)21
20.Málaga 32452320:50 (-30)17

Video

Aktuálně

DNES 11:19
Marc-André ter Stegen si ze zápasu proti PSV odnesl menší zranění, německý brankář Barcelony je však odhodlaný nezmeškat nedělní derby proti Gironě a měl by nastoupit.
DNES 11:16
Španělský fotbalový svaz (RFEF) i Asociace španělských fotbalistů (AFE) stále nesouhlasí s přesunem ligového zápasu mezi Gironou a Barcelonou do amerického Miami, zatímco prezident La Ligy Javier Tebas, autor celého nápadu, trvá na tom, že "v Miami se na 90 procent hrát bude".
VČERA 14:41
Dobrá zpráva pro Atlético, zdravotní problémy Nikoly Kaliniće a Vitola jsou minulostí, oba fotbalisté se zapojili do plného tréninku.
VČERA 09:42
Peru Nolaskoain měl možnost přestoupit do Realu Sociedad, který byl připraven zaplatit výkupní klauzuli 19letého fotbalisty, místo toho ale zvolil setrvání v Athleticu, kde se brzy dočká nové smlouvy. Její součástí bude i výkupní klauzule navýšená na 40 milionů eur.
VČERA 09:37
Huesca v pátek přivítá Real Sociedad a trenér Leo Franco plánuje až čtyři změny v základní sestavě. Důvodem je nespokojenost s výkonem při poslední porážce s Rayem.
19.09.18 13:55
V nominaci Realu Madrid na dnešní zápas Ligy mistrů proti AS Řím není z rozhodnutí trenéra Lopeteguiho dvojice Álvaro Odriozola a Vinícius Júnior.
19.09.18 11:06
Valladolid oznámil, že prodloužil s trenérem Sergiem Gonzálezem smlouvu o další rok, tedy do léta 2020.
18.09.18 14:56
Iker Muniain nedohrál utkání proti Realu Madrid kvůli svalovému zranění, a přestože nejde o vážný problém, start opory Athleticu v nejbližším zápase proti Seville je nejistý.
18.09.18 12:56
Rayo Vallecano dostalo oficiální povolení znovu hrát na svém stadionu ve Vallecas, který úspěšně prošel kontrolou bezpečnosti. Konání sobotního utkání proti Alavésu už závisí jen na schválení evakuačního plánu policií.
18.09.18 11:34
Zranění, které si Geoffrey Kondogbia přivodil ve víkendovém utkání proti Betisu, není vážné, přesto záložník Valencie přijde minimálně o střetnutí Ligy mistrů proti Juventusu.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 3 uživatelé

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 17 Následující
   avatar uživatele tunak 7 dnes 17:06
(A spoustu věcí můžeš zapojit do 12V i 230V při použití malýho adaptéru.)
   avatar uživatele tunak 7 dnes 17:04
@Makak ?? Brain on, potřebuju něco, co bude moct vozit v autě, nehledám kompresor do dílny. Ale rád bych, aby ho v garáži mohl zapojit do normální zásuvky.
Nikde žádnej nemohu najít, což je dost divný, protože mi takový použití přijde logický.
   avatar uživatele Makak 2 dnes 15:42
Kup mu radši pořádný kompresor do dílny od Orlíku
   avatar uživatele Makak 2 dnes 15:41
Takový se dělají? My máme přenosnej hecht a je dobrej, ale do 12V zásuvky ho zapojím leda s měničem. A ten měnič je skoro tak velkej jako ty miniaturní autokompresory
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:53
Nemůžete někdo doporučit malej přenosnej kompresor na autopneumatiky, kterej by se dal napájet z autozásuvky i z klasický zásuvky? Potřebuju pro tátu.
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:48
@Carlitos Ale nemusíš být nutně věrný tomu nedaření se, ne? *4*
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:48
@Carlitos *4* njn, co naděláš, jednou křesťan, vždycky křesťan
@aimar21 To nedělám. Hrdý, když se vítězí, věrný, když se nedaří *85*
Předchozí 1 2 3 17 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 7
2. aimar21 7
3. ace 6
4. Carlitos 4
5. Txapeldun 3
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace