STABLE 3.23.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2018/2019 / Getafe - Valencia (preview)

Getafe - Valencia (preview)

10.11.18 15:15 Základní část - 12. kolo

Getafe

0:1

(0:0)

Valencia

Rozhodčí: Ricardo De Burgos Bengoetxea Stadion: Coliseum Alfonso Pérez Diváci: 10,011 (58%)

Preview k zápasu

Zápas Getafe - Valencia v minulé sezóně vyvolal hodně vášní. Valencia v něm utrpěla první prohru sezónu a hlasitě si stěžovala nejen na kvalitu trávníku, ale také na přehnanou tvrdost domácích fotbalistů.

Nyní se na Coliseu oba soupeři znovu setkávají. Na stadionu je již položen nový zelený pažit a na to, aby zákroky daleko za hranou fair play byly trestány, je připraven dohlédnout systém VAR. Valencia remizovala osm v jedenácti zápasů a potácí se nad hranicí sestupového pásma, Getafe se daří podstatně lépe a stejně jako vloni atakuje nejlepší šestku.

Kromě již tradiční absence Bergary musí Bordalás počítat i s nemožností nasadit vykartovaného stopera Djeného. Piccini a Cheryshev nebudou hrát za Valencii, v jejíž nominaci není překvapivě ani Batshuayi.

Bilance týmů

4 2 1 1 3:2 58%
4 1 1 2 2:3 33%

Vzájemné zápasy

ID:4194104 03.12.17 15:15 Getafe logo týmu 1:0 logo týmu Valencia 14.kolo, Základní část
ID:4194295 18.04.18 19:30 Valencia logo týmu 1:2 logo týmu Getafe 33.kolo, Základní část
ID:10420517 10.11.18 15:15 Getafe logo týmu 0:1 logo týmu Valencia 12.kolo, Základní část
ID:10420680 17.03.19 17:30 Valencia logo týmu 0:0 logo týmu Getafe 28.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 1173131:14 (+17)24
2.Espanyol 1163215:8 (+7)21
3.Sevilla 1162322:13 (+9)20
4.Atlético Madrid 1155113:6 (+7)20
5.Deportivo Alavés 1162315:11 (+4)20
6.Real Madrid 1152416:14 (+2)17
7.Real Valladolid 124539:9 (0)17
8.Levante 1252518:19 (-1)17
9.Getafe 1144311:9 (+2)16
10.Real Sociedad 1244415:14 (+1)16
11.Girona 1144313:14 (-1)16
12.Eibar 1243512:18 (-6)15
13.Celta de Vigo 1135320:16 (+4)14
14.Real Betis 113448:12 (-4)13
15.Valencia 111827:9 (-2)11
16.Villarreal 112459:11 (-2)10
17.Athletic Club 1117311:16 (-5)10
18.Leganés 112369:16 (-7)9
19.Rayo Vallecano 1113712:23 (-11)6
20.Huesca 111379:23 (-14)6

Video

Aktuálně

DNES 18:25
Real Madrid stále láká z Chelsea Edena Hazarda, jemuž podle britského tisku nabízí plat 24 milionů eur ročně. Belgičan by se tak stal jednoznačně nejlépe placeném členem týmu, v současné době pobírají nejvyšší mzdu Gareth Bale (15 milionů eur) a Sergio Ramos (10).
DNES 18:21
Cucho Hernández je jedním z nejlepších hráčů Huescy, hostování z Watfordu ale v trvalý přestup nezmění, jak sám prozradil: "V Huesce pokračovat nebudu, je to pevné rozhodnutí. Nevím, jaké jsou možnosti, ale rád bych zůstal ve španělské lize."
DNES 11:24
Betis odehrál na Ciutat svůj 1 800. zápas v nejvyšší soutěži. Jubileum to však nebylo radostné, neboť Verdiblancos prohráli s Levante vysoko 0-4.
DNES 11:22
Marcelino García Toral má za sebou první stovku odkoučovaných zápasů na lavičce Valencie, a to s bilancí 50 výher, 28 remíz a 22 porážek při skóre 149:93.
DNES 11:20
Gonçalo Guedes odehrál z utkání proti Atléticu jen hodinu, obavy ze svalového zranění se však nepotvrdily a fotbalista Valencie by neměl chybět v následujícím mači proti Eibaru.
DNES 11:18
Ajax měl podle nizozemských médií nabídnout za Martina Ødegaarda 20 milionů eur, Real Madrid však nechce 20letého záložníka prodat. Přesto se očekává, že Ødegaard nebude ani v sezóně 2019/2020 členem prvního týmu Bílého baletu a opět bude uvolněn na hostování.
DNES 10:26
Eden Hazard pravděpodobně vymění Chelsea za Real Madrid a Londýňané mají vyhlédnutou náhradu v Philippu Coutinhovi z Barcelony. Brazilcův transfer by se však mohl uskutečnit jen v případě, že FIFA zruší Chelsea zákaz přestupů, který jí udělila za porušení pravidel při uzavírání smluv s mladými fotbalisty.
DNES 10:22
Betis chtěl podržet Quique Setiéna ve funkci minimálně do konce sezóny, tristní obraz Andalusanů v zápase proti Levante (0-4) však trenérovu pozici výrazně zhoršil. Vedení klubu se dnes sejde a bude zvažovat i možnost Setiénova odvolání.
DNES 00:03
Obránce Betisu Aïssa Mandi se omluvil fanouškům po debaklu 0-4 na hřišti Levante: "Musíme se omluvit za výkon, jaký jsme předvedli. Nebyl hodný tohoto klubu a dresu. Musíme Betis reprezentovat a dnes jsme tak neučinili. Není co dodat, teď je potřeba pracovat, ne mluvit."
DNES 00:01
Filipe Luís prozradil, že by rád zůstal v Atléticu Madrid, kde mu po sezóně končí smlouva: "Kéž bych tady mohl strávit ještě nějaký čas. Chci zůstat v Atléticu. Rozhodnutí je na klubu, snad se mi podaří vedení přesvědčit výkony. Nosit tento dres je jedinečné."

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
VČERA 21:30 34k Levante 4:0 Real Betis 0
VČERA 20:30 34k Leganés 0:1 Athletic Club 0
VČERA 20:30 34k Espanyol 1:1 Celta de Vigo 0
VČERA 19:30 34k Atlético Madrid 3:2 Valencia 0
23.04.19 34k Deportivo Alavés 0:2 Barcelona 0
23.04.19 34k Real Valladolid 1:0 Girona 0
23.04.19 34k Huesca 2:0 Eibar 0
21.04.19 33k Real Betis 1:2 Valencia 0
21.04.19 33k Villarreal 2:1 Leganés 0
21.04.19 33k Real Madrid 3:0 Athletic Club 0
21.04.19 33k Getafe 3:0 Sevilla 0
21.04.19 33k Levante 2:2 Espanyol 0
Primera División
DNES 19:30 34k Sevilla -:- Rayo Vallecano 0
DNES 20:30 34k Real Sociedad -:- Villarreal 0
DNES 21:30 34k Getafe -:- Real Madrid 0
27.04.19 35k Villarreal -:- Huesca 0
27.04.19 35k Real Sociedad -:- Getafe 0
27.04.19 35k Valencia -:- Eibar 0
27.04.19 35k Leganés -:- Celta de Vigo 0
27.04.19 35k Athletic Club -:- Deportivo Alavés 0
27.04.19 35k Rayo Vallecano -:- Real Madrid 0
27.04.19 35k Girona -:- Sevilla 0
27.04.19 35k Real Betis -:- Espanyol 0
27.04.19 35k Barcelona -:- Levante 0
27.04.19 35k Atlético Madrid -:- Real Valladolid 0

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 57 Následující

@Makak *5* Píšeme mu černý puntík no, že zrovna on si tohle nepohlídá *25*

   avatar uživatele Makak 2 dnes 20:34

@Carlitos Noira je potřeba upozornit, známe svý lidi *2*

Lojza *86*

   avatar uživatele Helix 7 dnes 20:32

@Makak to je na tom to nejhorsi, ze takovy Okamura nebo Ovcacek jsou nerozeznatelni od sve parodie

@Makak lol*5*

   avatar uživatele Makak 2 dnes 20:27

@Txapeldun To je ale fejkprofil, víš to?

Brahim v základu *86* Akorát v deseti, když hraje i šupák no.

@Txapeldun No tvl, česká politická scéna. *53*

@Helix *4* Jak by mohli vypadat lidé, co si myslí že Ortel (Hnídek) je novodobej Kryl.

   avatar uživatele Helix 7 dnes 20:00

@Carlitos tolik, aby se Rayo odlepilo z posledniho mista *2*

Předchozí 1 2 3 57 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 49
2. Carlitos 44
3. Txapeldun 37
4. BarcaGang 16
5. ace 11
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace