STABLE 3.22.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2018/2019 / Getafe - Valencia (preview)

Getafe - Valencia (preview)

10.11.18 16:15 Základní část - 12. kolo

Getafe

0:1

(0:0)

Valencia

Rozhodčí: Ricardo De Burgos Bengoetxea Stadion: Coliseum Alfonso Pérez Diváci: 10,011 (58%)

Preview k zápasu

Zápas Getafe - Valencia v minulé sezóně vyvolal hodně vášní. Valencia v něm utrpěla první prohru sezónu a hlasitě si stěžovala nejen na kvalitu trávníku, ale také na přehnanou tvrdost domácích fotbalistů.

Nyní se na Coliseu oba soupeři znovu setkávají. Na stadionu je již položen nový zelený pažit a na to, aby zákroky daleko za hranou fair play byly trestány, je připraven dohlédnout systém VAR. Valencia remizovala osm v jedenácti zápasů a potácí se nad hranicí sestupového pásma, Getafe se daří podstatně lépe a stejně jako vloni atakuje nejlepší šestku.

Kromě již tradiční absence Bergary musí Bordalás počítat i s nemožností nasadit vykartovaného stopera Djeného. Piccini a Cheryshev nebudou hrát za Valencii, v jejíž nominaci není překvapivě ani Batshuayi.

Bilance týmů

3 2 0 1 3:2 67%
3 1 0 2 2:3 33%

Vzájemné zápasy

ID:4194104 03.12.17 16:15 Getafe logo týmu 1:0 logo týmu Valencia 14.kolo, Základní část
ID:4194295 18.04.18 20:30 Valencia logo týmu 1:2 logo týmu Getafe 33.kolo, Základní část
ID:10367852 16.03.19 01:00 Valencia logo týmu -:- logo týmu Getafe 28.kolo, Základní část
ID:10420517 10.11.18 16:15 Getafe logo týmu 0:1 logo týmu Valencia 12.kolo, Základní část
ID:10420680 16.03.19 01:00 Valencia logo týmu -:- logo týmu Getafe 28.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 1173131:14 (+17)24
2.Espanyol 1163215:8 (+7)21
3.Sevilla 1162322:13 (+9)20
4.Atlético Madrid 1155113:6 (+7)20
5.Deportivo Alavés 1162315:11 (+4)20
6.Real Madrid 1152416:14 (+2)17
7.Real Valladolid 124539:9 (0)17
8.Levante 1252518:19 (-1)17
9.Getafe 1144311:9 (+2)16
10.Real Sociedad 1244415:14 (+1)16
11.Girona 1144313:14 (-1)16
12.Eibar 1243512:18 (-6)15
13.Celta de Vigo 1135320:16 (+4)14
14.Real Betis 113448:12 (-4)13
15.Valencia 111827:9 (-2)11
16.Villarreal 112459:11 (-2)10
17.Athletic Club 1117311:16 (-5)10
18.Leganés 112369:16 (-7)9
19.Rayo Vallecano 1113712:23 (-11)6
20.Huesca 111379:23 (-14)6

Video

Aktuálně

DNES 05:26
Lass Bangoura podle všeho opustí Rayo, na spadnutí je oznámení jeho hostování v celku severoamerické MLS Vancouver Whitecaps.
DNES 05:24
Leganés se po prohře v Barceloně cítí poškozený, a to kvůli rozdílové brance Luise Suáreze, při níž se srazil s brankářem Cuéllarem. Gól posvětil systém VAR, což se madridskému celku nelíbí, neboť se podle jeho zástupců jednalo o Uruguaycův faul. Proto chystají oficiální stížnost k vedení soutěže.
DNES 05:20
Ousmane Dembélé nedohrál nedělní duel proti Leganésu a v Barceloně panovala obava o jeho zdravotní stav. Zranění kotníku však není vážné a mladý křídelník by měl být mimo hru jen deset dnů.
VČERA 16:18
Betis porazil Gironu 3-2 a hráči Andalusanů věnovali své trefy obránci Sidneimu, jemuž několik hodin před utkáním zemřel otec. Devětadvacetiletý Brazilec byl přesto připraven na lavičce náhradníků, do utkání ale nezasáhl.
VČERA 16:02
Lékaři Realu Madrid stále nevylučují v případě zlomeného prstu na ruce Karima Benzemy operaci. Definitivní postup léčby určí na začátku příštího týdne.
VČERA 02:07
Ve stosedmém soutěžním utkání v dresu Atlética se Lucas Hernández dočkal prvního gólu. Obránce Madriďanů přispěl k výhře favorita na půdě poslední Huescy poměrem 3-0.
VČERA 02:05
Atlético vyhrálo v Huesce 3-0 a záložník Koke oslavil svůj 400. start v klubových barvách. Opora Los Colchoneros má na kontě 39 branek a 82 asistencí.
VČERA 02:00
Álvaro Morata je opět o něco blíže působení v Atléticu, kterému dal zelenou. A blízko k dohodě je i mezi oběma kluby. Hostování španělského útočníka by mohlo být oficiálně potvrzeno již v úterý.
19.01.19 09:27
Real Madrid přivedl Brahima Díaze a tím podle AS jeho aktivita v lednovém přestupovém okně končí. Deník tvrdí, že další posilování má Bílý balet naplánované až na léto.
19.01.19 02:12
Alavés hledá posilu do křídelních prostor a do oka padl Baskům Takashi Inui, jenž se v Betisu dostal do role postradatelného fotbalisty, což by mohlo přispět k dohodě mezi oběma kluby.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
VČERA 20:45 20k Barcelona 3:1 Leganés 0
VČERA 18:30 20k Levante 2:0 Real Valladolid 0
VČERA 18:30 20k Rayo Vallecano 2:2 Real Sociedad 0
VČERA 16:15 20k Villarreal 1:1 Athletic Club 0
VČERA 12:00 20k Real Betis 3:2 Girona 0
19.01.19 20k Celta de Vigo 1:2 Valencia 0
19.01.19 20k Huesca 0:3 Atlético Madrid 0
19.01.19 20k Real Madrid 2:0 Sevilla 0
18.01.19 20k Getafe 4:0 Deportivo Alavés 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 3 uživatelé

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 20 Následující
   avatar uživatele tunak 4 dnes 10:43
@BarcaGang kdo nejede do servisu na garancni prohlidku neni poradnej flakac a nema narok na titul vohrablo roku
Kdo si ted nejde zaposilovat je jen prachobyčejný ochránce vánočních kilogramů a potřebuje na stadioně (čti gauči) dvousedačku *2*
   avatar uživatele tunak 4 dnes 10:29
Nejlepsi jsou borci, co se pohorsujou nad metoo a pak vytahujou statistiky znasilneni. To je snad vetsi chucpe nez ten rostlinny rybi tuk.
+3
@ace lol, hned dole máš polovina obětí jsou 0-17, ty si solidní statistik *4*
+2
   avatar uživatele tunak 4 dnes 10:28
Vstsina znasilneni je stejne nehlasena, velka vetsina.
   avatar uživatele ace 4 dnes 10:24
@Josef72 dal, jako vzdy *2*
   avatar uživatele ace 4 dnes 10:24
@BarcaGang tohle je jenom 0-17 ty hlavo
   avatar uživatele Makak 1 dnes 10:21
@Josef72 Není potřeba, když jsou některá slova psaná i s Caps Lockem
+2
Předchozí 1 2 3 20 Následující

Top plkálisti dnes

1. BarcaGang 4
2. tunak 4
3. ace 4
4. Carlitos 3
5. aimar21 2
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace