STABLE 3.22.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2018/2019 / Levante - Real Sociedad (preview)

Levante - Real Sociedad (preview)

09.11.18 21:00 Základní část - 12. kolo

Levante

1:3

(1:0)

Real Sociedad

Rozhodčí: David Medié Jiménez Stadion: Estadio Ciudad de Valencia Diváci: 19,890 (78%)

Preview k zápasu

Real Sociedad odcestoval do Valencie s vědomím, že pokud v zápase proti Levante neskóruje 37 minut, vyrovná tak 324 minut dlouhé čekání na gól z ročníku 2011/2012, které je pro Basky nejdelší od návratu do La Ligy.

Případné vítězství by Errealu posunulo do horní poloviny tabulky a bylo by prvním po třech zápasech, z nichž mužstvo vydolovalo jen dva body. Levante je na tom opačně, jeho forma je parádní, což dokazuje fakt, že nasbíralo 13 z posledních 15 možných bodů.

Proto vyběhnou domácí na trávník stadionu Ciutat s vědomím, že jsou jim dávány mírně větší šance na úspěch. Vukčević, Luna a Rochina jsou na marodce. Real Sociedad nemohl povolat Zaldúu, Merina, Sangalliho a Merquelanze.

Bilance týmů

3 1 0 2 4:6 33%
3 2 0 1 6:4 67%

Vzájemné zápasy

ID:4194011 21.09.17 22:00 Levante logo týmu 3:0 logo týmu Real Sociedad 5.kolo, Základní část
ID:4194203 18.02.18 12:00 Real Sociedad logo týmu 3:0 logo týmu Levante 24.kolo, Základní část
ID:10367854 16.03.19 01:00 Real Sociedad logo týmu -:- logo týmu Levante 28.kolo, Základní část
ID:10420519 09.11.18 21:00 Levante logo týmu 1:3 logo týmu Real Sociedad 12.kolo, Základní část
ID:10420682 16.03.19 01:00 Real Sociedad logo týmu -:- logo týmu Levante 28.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 1173131:14 (+17)24
2.Espanyol 1163215:8 (+7)21
3.Sevilla 1162322:13 (+9)20
4.Atlético Madrid 1155113:6 (+7)20
5.Deportivo Alavés 1162315:11 (+4)20
6.Real Madrid 1152416:14 (+2)17
7.Levante 1152417:16 (+1)17
8.Getafe 1144311:9 (+2)16
9.Real Valladolid 114439:9 (0)16
10.Girona 1144313:14 (-1)16
11.Celta de Vigo 1135320:16 (+4)14
12.Eibar 1142512:18 (-6)14
13.Real Sociedad 1134412:13 (-1)13
14.Real Betis 113448:12 (-4)13
15.Valencia 111827:9 (-2)11
16.Villarreal 112459:11 (-2)10
17.Athletic Club 1117311:16 (-5)10
18.Leganés 112369:16 (-7)9
19.Rayo Vallecano 1113712:23 (-11)6
20.Huesca 111379:23 (-14)6

Video

Aktuálně

DNES 05:26
Lass Bangoura podle všeho opustí Rayo, na spadnutí je oznámení jeho hostování v celku severoamerické MLS Vancouver Whitecaps.
DNES 05:24
Leganés se po prohře v Barceloně cítí poškozený, a to kvůli rozdílové brance Luise Suáreze, při níž se srazil s brankářem Cuéllarem. Gól posvětil systém VAR, což se madridskému celku nelíbí, neboť se podle jeho zástupců jednalo o Uruguaycův faul. Proto chystají oficiální stížnost k vedení soutěže.
DNES 05:20
Ousmane Dembélé nedohrál nedělní duel proti Leganésu a v Barceloně panovala obava o jeho zdravotní stav. Zranění kotníku však není vážné a mladý křídelník by měl být mimo hru jen deset dnů.
VČERA 16:18
Betis porazil Gironu 3-2 a hráči Andalusanů věnovali své trefy obránci Sidneimu, jemuž několik hodin před utkáním zemřel otec. Devětadvacetiletý Brazilec byl přesto připraven na lavičce náhradníků, do utkání ale nezasáhl.
VČERA 16:02
Lékaři Realu Madrid stále nevylučují v případě zlomeného prstu na ruce Karima Benzemy operaci. Definitivní postup léčby určí na začátku příštího týdne.
VČERA 02:07
Ve stosedmém soutěžním utkání v dresu Atlética se Lucas Hernández dočkal prvního gólu. Obránce Madriďanů přispěl k výhře favorita na půdě poslední Huescy poměrem 3-0.
VČERA 02:05
Atlético vyhrálo v Huesce 3-0 a záložník Koke oslavil svůj 400. start v klubových barvách. Opora Los Colchoneros má na kontě 39 branek a 82 asistencí.
VČERA 02:00
Álvaro Morata je opět o něco blíže působení v Atléticu, kterému dal zelenou. A blízko k dohodě je i mezi oběma kluby. Hostování španělského útočníka by mohlo být oficiálně potvrzeno již v úterý.
19.01.19 09:27
Real Madrid přivedl Brahima Díaze a tím podle AS jeho aktivita v lednovém přestupovém okně končí. Deník tvrdí, že další posilování má Bílý balet naplánované až na léto.
19.01.19 02:12
Alavés hledá posilu do křídelních prostor a do oka padl Baskům Takashi Inui, jenž se v Betisu dostal do role postradatelného fotbalisty, což by mohlo přispět k dohodě mezi oběma kluby.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
VČERA 20:45 20k Barcelona 3:1 Leganés 0
VČERA 18:30 20k Levante 2:0 Real Valladolid 0
VČERA 18:30 20k Rayo Vallecano 2:2 Real Sociedad 0
VČERA 16:15 20k Villarreal 1:1 Athletic Club 0
VČERA 12:00 20k Real Betis 3:2 Girona 0
19.01.19 20k Celta de Vigo 1:2 Valencia 0
19.01.19 20k Huesca 0:3 Atlético Madrid 0
19.01.19 20k Real Madrid 2:0 Sevilla 0
18.01.19 20k Getafe 4:0 Deportivo Alavés 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 4 uživatelé

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 20 Následující
   avatar uživatele Makak 2 dnes 13:25
Kdo nejede do servisu, protože mu nějaká svině vorvala zrcátko a ujela, je šťastnej člověk *1*
   avatar uživatele tunak 4 dnes 10:43
@BarcaGang kdo nejede do servisu na garancni prohlidku neni poradnej flakac a nema narok na titul vohrablo roku
Kdo si ted nejde zaposilovat je jen prachobyčejný ochránce vánočních kilogramů a potřebuje na stadioně (čti gauči) dvousedačku *2*
   avatar uživatele tunak 4 dnes 10:29
Nejlepsi jsou borci, co se pohorsujou nad metoo a pak vytahujou statistiky znasilneni. To je snad vetsi chucpe nez ten rostlinny rybi tuk.
+3
@ace lol, hned dole máš polovina obětí jsou 0-17, ty si solidní statistik *4*
+2
   avatar uživatele tunak 4 dnes 10:28
Vstsina znasilneni je stejne nehlasena, velka vetsina.
   avatar uživatele ace 4 dnes 10:24
@Josef72 dal, jako vzdy *2*
   avatar uživatele ace 4 dnes 10:24
@BarcaGang tohle je jenom 0-17 ty hlavo
Předchozí 1 2 3 20 Následující

Top plkálisti dnes

1. BarcaGang 4
2. tunak 4
3. ace 4
4. Carlitos 3
5. aimar21 2
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace