STABLE 3.24.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Athletic Club - Barcelona (preview)

Athletic Club - Barcelona (preview)

16.08.19 22:00 Základní část - 1. kolo

Athletic Club

1:0

(0:0)

Barcelona

Rozhodčí: Carlos Del Cerro Grande Stadion: San Mames Diváci: 47,693 (89%)

Preview k zápasu

La Liga de las Estrellas, Liga hvězd otevírá brány ročníku 2019/2020 zápasem mezi Athleticem a Barcelonou, ve kterém ale bude největší star chybět.

Lionel Messi nepřekonal zdravotní problémy a není v zápasové nominaci stejně jako Arturo Vidal. Barcelona zahájí běh na dlouhou trať, jejíž cílovou páskou je mistrovský titul, který by byl pro Katalánce třetím v řadě, na horké půdě San Mamés. 

V Katedrále nikdy není snadné uspět a Athletic nechce zaspat ligový úvod, jako tomu bylo vloni. V mužstvu nedošlo k žádné podstatné změně, Athletic spoléhá na stejný blok fotbalistů. Ibai, Córdoba nebo I. Martínez jsou na marodce a dnes nenastoupí. Barcelona naproti tomu představí De Jonga a Griezmanna, velké posily, od první minuty. Dokáže na Sam Mamés uspět i bez magického čísla 10?

Bilance týmů

7 1 2 4 2:9 24%
7 4 2 1 9:2 67%

Vzájemné zápasy

ID:401658 28.08.16 21:15 Athletic Club logo týmu 0:1 logo týmu Barcelona 2.kolo, Základní část
ID:404974 04.02.17 17:15 Barcelona logo týmu 3:0 logo týmu Athletic Club 21.kolo, Základní část
ID:4194067 28.10.17 20:45 Athletic Club logo týmu 0:2 logo týmu Barcelona 10.kolo, Základní část
ID:4194250 18.03.18 16:15 Barcelona logo týmu 2:0 logo týmu Athletic Club 29.kolo, Základní část
ID:10420470 29.09.18 17:15 Barcelona logo týmu 1:1 logo týmu Athletic Club 7.kolo, Základní část
ID:10420626 10.02.19 20:45 Athletic Club logo týmu 0:0 logo týmu Barcelona 23.kolo, Základní část
ID:11895806 16.08.19 22:00 Athletic Club logo týmu 1:0 logo týmu Barcelona 1.kolo, Základní část
ID:11896106 12.04.20 03:00 Barcelona logo týmu -:- logo týmu Athletic Club 31.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Espanyol 00000:0 (0)0
 Celta de Vigo 00000:0 (0)0
 Atlético Madrid 00000:0 (0)0
 Athletic Club 00000:0 (0)0
 Getafe 00000:0 (0)0
 Real Sociedad 00000:0 (0)0
 Mallorca 00000:0 (0)0
 Valencia 00000:0 (0)0
 Sevilla 00000:0 (0)0
 Deportivo Alavés 00000:0 (0)0
 Real Valladolid 00000:0 (0)0
 Granada 00000:0 (0)0
 SD Eibar 00000:0 (0)0
 Real Betis 00000:0 (0)0
 Leganés 00000:0 (0)0
 Levante 00000:0 (0)0
 Villarreal 00000:0 (0)0
 Real Madrid 00000:0 (0)0
 Osasuna 00000:0 (0)0
 Barcelona 00000:0 (0)0

Video

Aktuálně

DNES 15:03
Jasper Cillessen musel opustit trénink Valencie kvůli problémům se zády. Brankářská jednička Netopýrů nemá jistotu, že jestli stihne derby proti Levante.
DNES 15:01
Pokud bude Javier Tebas jediným kandidátem na pozici prezidenta La Ligy, na níž před několika dny rezignoval, mohl by být jmenován 27. prosince. Jestliže se přihlásí další adept(-i), proběhly by volby 3. ledna.
DNES 14:59
Realu Madrid se zaplňuje marodka. Podle deníku Marca na ní stráví následující dva zápasy proti Espanyolu a Bruggám také Gareth Bale.
DNES 13:50
Španělským televizním divákům hrozilo, že nebudou moci sledovat Supercopu. Některé stanice se totiž odmítly o práva ucházet, protože se jim nelíbí, že se turnaj hraje v Saúdské Arábii, kde jsou podle nich porušována lidská práva. Dnes však bylo oznámeno, že zápasy bude přenášet společnost Movistar+.
DNES 13:47
Obránce Realu Madrid Marcelo Vieira má svalové potíže a zatím není jasné, jestli stihne ligový souboj s Barcelonou, který je v plánu na 18. prosince.
DNES 12:44
Getafe se v lednu chystá posilovat a mezi vysněnými jmény jsou zejména talentovaní mladíci - Carles Aleñà z Barcelony a Brahim Díaz z Realu Madrid.
DNES 12:38
Zranění kotníku Edena Hazarda je vážnější, než se předpokládalo. Hvězda Realu Madrid tak přijde o předvánoční El Clásico proti Barceloně.
VČERA 22:38
Aleix Vidal byl v zápase proti Realu Madrid potrestán žlutou kartou za filmování, a přestože systém VAR tento verdikt arbitra potvrdil, nyní disciplinární komise oznámila, že napomenutí bylo obránci Alavésu smazáno.
VČERA 22:30
Ansu Fanti podepsal s Barcelonou novou smlouvu, jejíž platnost zůstává do roku 2022 s opcí na další dvě sezóny, 17letý fotbalista si ale polepší finančně a zvýšena byla výkupní klauzule na 170 milionů eur. Až podepíše talentovaný mladík profesionální kontrakt s prvním mužstvem Katalánců, vyskočí dokonce na 400 milionů eur.
VČERA 19:39
Levante se bude muset šest týdnů obejít bez Rúbena Veza, portugalský stoper si poranil koleno.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
01.12.19 15k Atlético Madrid 0:1 Barcelona 0
01.12.19 15k Getafe 4:0 Levante 0
01.12.19 15k Espanyol 2:4 Osasuna 0
01.12.19 15k Athletic Club 2:0 Granada 0
01.12.19 15k Sevilla 1:0 Leganés 0
30.11.19 15k Valencia 2:1 Villarreal 0
30.11.19 15k Mallorca 1:2 Real Betis 0
30.11.19 15k Real Sociedad 4:1 SD Eibar 0
30.11.19 15k Deportivo Alavés 1:2 Real Madrid 0
29.11.19 15k Celta de Vigo 0:0 Real Valladolid 0
Primera División
ZÍTRA 21:00 16k Villarreal -:- Atlético Madrid 0
07.12.19 16k Real Madrid -:- Espanyol 0
07.12.19 16k Granada -:- Deportivo Alavés 0
07.12.19 16k Levante -:- Valencia 0
07.12.19 16k Barcelona -:- Mallorca 0
08.12.19 16k SD Eibar -:- Getafe 0
08.12.19 16k Real Betis -:- Athletic Club 0
08.12.19 16k Real Valladolid -:- Real Sociedad 0
08.12.19 16k Leganés -:- Celta de Vigo 0
08.12.19 16k Osasuna -:- Sevilla 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 14 Následující
   avatar uživatele tunak 17 dnes 15:14

@Txapeldun Nolberto Solano *4* *4* *4*

borci

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:58

ale je fakt, že nejdražší položka v menu jeho čajovny je pigi čaj, za kterej si počítá pět stovek a má na něj i speciální otlučenej osmdesátkovej porcelánovej hrnek *4*

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:56

@Txapeldun právě, on už podobný akce dělal, ale vždycky je ochutnávky, tohle by mělo jinačí potenciál

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:56

@Txapeldun to je podobný, no, není to o konkrétní značce / korporaci, ale o našem životním stylu, prioritách a o tom, nakolik jsme schopný zamyslet se nad tím, co děláme, a občas se třeba i trochu omezit

@tunak a ještě by tím zviditelnil čajovnu *4*

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:55

btw., tuší někdo, jak se řekne Lístek portugalsky? *2*

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:55

@Txapeldun no skoro mám chuť navrhnout to kamarádovi co má čajovnu, ten by do toho možná šel *4*

@tunak tak nepřímej producent, to už je jedno...ale zbytečný to každopádně je...celkově spotřeba koly je zbytečná asi jako spotřeba red bullu, ne-li víc

   avatar uživatele tunak 17 dnes 14:54

@Txapeldun What abour "bean" in Portuguese? *101*

@tunak bys mohl mít úspěch, v ČR nikdo podobný pranky moc nedělá *4*

Předchozí 1 2 3 14 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 17
2. Txapeldun 7
3. BarcaGang 4
4. Fliskies72 3
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace