STABLE 3.24.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Mallorca - Atlético Madrid (preview)

Mallorca - Atlético Madrid (preview)

25.09.19 19:00 Základní část - 6. kolo

Mallorca

0:2

(0:1)

Atlético Madrid

Rozhodčí: Alejandro José Hernández Hernández Stadion: Estadio Iberoamericano 2010 Diváci: 19,348 (161%)

Preview k zápasu

Atléticu reprezentační přestávka uškodila, kvůli prohře s Realem Sociedad a remíze se Celtou přišlo o první místo a nedaří se mu střelecky.

V šestém pokračování sezóny se to pokusí změnit na hřišti Mallorcy, která rovněž potřebuje zabrat, aby se nedostala do potíží. Ostrované pohráli třikrát z posledních čtyř kol a jsou o jedinou příčku nad sestupovými vodami.

Základní jedenáctky obou celků budou vycházet z těch tradičních, nelze ale vyloučit, že trenéři udělají menší úpravy, pokud u některých fotbalistů zjistí nahromaděnou únavu.

Bilance týmů

1 0 0 1 0:2 0%
1 1 0 0 2:0 100%

Vzájemné zápasy

ID:11895860 25.09.19 19:00 Mallorca logo týmu 0:2 logo týmu Atlético Madrid 6.kolo, Základní část
ID:11896136 03.05.20 02:00 Atlético Madrid logo týmu -:- logo týmu Mallorca 34.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Granada 632112:6 (+6)11
2.Athletic Club 53206:1 (+5)11
3.Real Madrid 532010:6 (+4)11
4.Barcelona 631214:10 (+4)10
5.Sevilla 53115:2 (+3)10
6.Real Sociedad 53117:4 (+3)10
7.Atlético Madrid 53115:4 (+1)10
8.Villarreal 622213:10 (+3)8
9.Real Betis 62229:10 (-1)8
10.Osasuna 51404:3 (+1)7
11.Levante 62137:8 (-1)7
12.Getafe 51317:6 (+1)6
13.Real Valladolid 61325:8 (-3)6
14.Deportivo Alavés 51222:4 (-2)5
15.Valencia 51226:8 (-2)5
16.Celta de Vigo 51223:6 (-3)5
17.Mallorca 51134:8 (-4)4
18.Espanyol 51133:9 (-6)4
19.SD Eibar 50234:7 (-3)2
20.Leganés 50142:8 (-6)1

Video

Aktuálně

DNES 00:14
Útočné duo Espanyolu Jonathan Calleri a Pablo Piatti se vrací na marodku. První jmenovaný bude absentovat dva až tři týdny, Piatti šest.
DNES 00:12
Betis i přes špatné výsledky i nadále věří trenéru Rubimu. V pondělí jednalo o jeho budoucnosti vedení klubu a vyjádřilo mu důvěru.
VČERA 12:39
Pokud by Ernesto Valverde nepokračoval jako trenér Barcelony i pro sezónu 2020/2021, má klub vyhlédnutou jako náhradu Ronalda Koemana. Informaci přinesl katalánský tisk.
VČERA 09:51
Dani Ceballos hostuje v Arsenalu, který si v rámci dohody nezajistil opci. Londýnský klub přesto věří, že přesvědčí Real Madrid, aby kývl na trvalý přestup španělského reprezentanta.
VČERA 09:49
Záložník Levante José Campaña dosáhl hranice 100 zápasů v La Lize. Výsledek jubilejního střetnutí ale 26letého fotbalistu nepotěšil, Levante prohrálo v Seville 0-1.
20.10.19 17:05
Včerejší utkání proti Barceloně sledovalo na Ipurue 7 295 fanoušků, což je nejvyšší cifra v historii Eibaru. Její dosažení umožnila rekonstrukce stadionu baskického celku, která začala v roce 2014 a dokončena byla před letošní sezónou.
20.10.19 17:03
José Bordalás dovedl Getafe v La Lize už ke 33 vítězstvím, stal se tak nejúspěšnějším trenérem v klubové historii. Dosud patřilo první místo Luisi Garcíovi s 32 výhrami. Bordalás navíc potřeboval na rekord o 19 střetnutí méně.
20.10.19 12:03
Frenkie de Jong pomohl Barceloně skvělým výkonem k výhře 3-0 v Eibaru, nizozemského záložníka ocenili i domácí příznivci, kteří jej při střídání vyprovodili potleskem vestoje. "Bylo to úžasné, děkuji jim," vzkázal De Jong fanouškům Eibaru.
20.10.19 09:36
Ángel Rodríguez potvrdil svoji důležitost pro Getafe dvěma góly do sítě Leganésu, 32letý útočník je potěšen, že se mu daří: "Možná prožívám nejlepší období kariéry. Pro útočníka je důležité, když míč končí v síti. Vždy jsem se v Getafe cítil jako důležitý hráč."
20.10.19 09:33
Leganés nezvítězil ani na devátý pokus a pozice Mauricia Pellegrina je hodně nahnutá. Argentinského trenéra nepotěšili ani novináři, kteří ho zahrnuli dotazy na jeho budoucnost: "Samozřejmě, že není příjemné být na posledním místě tabulky. Ale co chcete, abych udělal? Mám skočit z 20. patra, spáchat sebevraždu?"

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející
Primera División
20.10.19 9k Sevilla 1:0 Levante 0
20.10.19 9k Athletic Club 1:1 Real Valladolid 0
20.10.19 9k Espanyol 0:1 Villarreal 0
20.10.19 9k Real Sociedad 3:1 Real Betis 0
20.10.19 9k Deportivo Alavés 2:0 Celta de Vigo 0
19.10.19 9k Mallorca 1:0 Real Madrid 0
19.10.19 9k Getafe 2:0 Leganés 0
19.10.19 9k Atlético Madrid 1:1 Valencia 0
19.10.19 9k SD Eibar 0:3 Barcelona 0
18.10.19 9k Granada 1:0 Osasuna 0
Primera División
25.10.19 10k Villarreal -:- Deportivo Alavés 0
26.10.19 10k Barcelona -:- Real Madrid 0
26.10.19 10k Leganés -:- Mallorca 0
26.10.19 10k Real Valladolid -:- SD Eibar 0
26.10.19 10k Atlético Madrid -:- Athletic Club 0
27.10.19 10k Celta de Vigo -:- Real Sociedad 0
27.10.19 10k Granada -:- Real Betis 0
27.10.19 10k Levante -:- Espanyol 0
27.10.19 10k Sevilla -:- Getafe 0
27.10.19 10k Osasuna -:- Valencia 0

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 2 uživatelé

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 8 Následující
   avatar uživatele Makak 4 dnes 08:08

Nejlepší Joker nakonec nebude ani Ledger, ani Phoenix, ale tunak *65*

   avatar uživatele Makak 4 dnes 08:07

@tunak ne

   avatar uživatele Makak 4 dnes 08:06

@BarcaGang V tom si tihle ale ještě libují.

@tunak to pisou za kazdou cenu protivetruchcijci. Akorat netusej ze se jim to vraci zpet do obliceje...

   avatar uživatele Makak 4 dnes 06:56

@tunak to určitě pár trotlů píše o každém filmu...

   avatar uživatele tunak 2 dnes 00:33

@ace lepší kino je bio oko nebo světozor, ne?

   avatar uživatele tunak 2 dnes 00:33

@Makak nj, prej je to pěkně trapnej pokus, selhávající na celý čáře, píšou recenzenti

Předchozí 1 2 3 8 Následující

Top plkálisti dnes

1. Makak 4
2. tunak 2
3. BarcaGang 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace